FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PLASIRAO JE I SEBE

Igor Pokrajac: "Glover Teixeira je treći najveći poluteškaš svih vremena"

Glover Teixeira imat će ovog vikenda još jednu priliku smjestiti se među najveće poluteškaše u UFC povijesti.

Ovog vikenda Glover Teixeira imat će priliku po drugi put doći do titule UFC prvaka poluteške kategorije i to s navršene 43 godine.

On je već sada drugi najstariji prvak u UFC povijesti, iza Randyja Couturea kojeg nitko nikad neće niti prestići, jer "Natural" se borio u jedno drugo vrijeme.

Glovera svakako treba staviti na ljestvicu najboljih

U UFC-u je već dugo niz godina pa je zanimljivo staviti ga u kontekst toga gdje bi se nalazio na ljestvici najvećih poluteškaša u povijesti UFC-a. 

Jamahal Hill VIDEO Pobijedio Stošića na startu karijere u UFC-u, a sad je poslao legendu u mirovinu i postao prvak poluteške divider

Prilično relevantam sud za tako nešto onaj je čovjeka koji je odradio 12 nastup u oktagonu. Radi se o Igoru Pokrajcu, koji je u Lucky Punchu smjestio Glovera odmah iza dvojice najboljih.

"Stavio bih ga odmah iza Jonesa i Cormiera. Zapravo, znaš ono, prvo Jones pa tri mjesta prazna pa opet Jones", rekao je Pokrajac uz osmijeh, nastavivši:

"Dugo je već na sceni, zato bih ga stavio tako visoko, bez obzira što nije dugo držao titulu. Jones i Cormier su daleko ispred svih, ali Glover je odmah tu iza njih. Ne znam koliko će još dugo trajati, više ćemo znati nakon ove borbe."

Stipe Miočić Stipe Miočić otkrio kako ga je UFC odbacio: "Ponudili su Jonesa u ožujku i prihvatio sam!" divider

Sebe je Pokrajac u šali smjestio na 27. mjesto, nakon što ga je za vlastiti plasman upitao Saša Drobac.

Cijelu epizodu Lucky Puncha možete pogledati ispod teksta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider