FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledaj na gol.hr

Pokrajac dao svoj sud: Werdum će imati velikih problema, kao i Ferguson

Čekanju na novi UFC-ov spektakl stigao je kraj. Ponajbolji borci današnjice vratili su se u Las Vegas, odakle ćemo gledati dvije borbe za naslov.

Nakon što su svi borci zadovoljili vagu, do početka spektakularne UFC-ove priredbe u Las Vegasu, koja nam donosi čak dvije borbe za naslov prvaka, brojimo sate. Kevin Lee imao je najviše problema s vagom, te je čak tražio odgodu da skine malo manje od pola kilograma, no u konačnici je prošao.

Njegov suparnik u borbi za naslov do 70 kilograma bit će sjajni Tony Ferguson, inače jedan od najboljih boraca današnjice.

"Tony Ferguson napokon je zaslužio da se bori za tu titulu, ali ako pobijedi Kevina Leeja, što će biti izuzetno teško jer je Lee izuzetno dobar hrvač i odlično barata kontrolom u kavezu, i uzme taj privremeni pojas, napokon će dobiti priliku boriti se s Conorom McGregorom", otkriva bivši MMA borac Igor Pokrajac.

Druga borba večeri donosi meč najdominantnijeg borca današnjice: čudesnog Demetriousa Johnsona, nepobjedivog prvaka u kategoriji do 57 kilograma i Raya Borga. Johnson je u posljednjoj borbi obranio titulu čak deseti put zaredom i potvrdio mjesto među najvećim borcima svih vremena.

"Johnson je prvak koji je najviše obranio titulu svog pojasa. Nedovoljno prizant od javnosti kao ostali prvaci. Sve je na Mighty Mouseu i mislim da će on ipak ostati prvak u svojoj kategoriji", smatra Pokrajac.

Osim dvije borbe za titulu, bit će tu i veliki okršaj teškaša: Fabricia Werduma protiv Derricka Lewisa.

"Tu će Fabricio imati velikih problema, jer mislim da bez obzira na to kako Lewis izgleda, možda ima i višak kilograma za tu kategoriju i ne izgleda tako spremno, on ima tešku ruku. Bit će Fabriciju jako teško u toj borbi. Mislim da će morati borbu preseliti na pod, ukoliko želi pobjedu protiv neugodnog protivnika", zaključuje Pokrajac.

Borbe s glavnog programa možete pratiti UŽIVO na našem portalu GOL.hr od 4:00 ujutro, a u nedjelju u večernjem terminu od 22:00 snimku možete pogledati na Novoj TV.

UFC 216, glavne borbe večeri:

Tony Ferguson vs. Kevin Lee
Demetrious Johnson vs. Ray Borg
Derrick Lewis vs. Fabricio Werdum
Beneil Dariush vs. Evan Dunham

Uvodne borbe:

Tom Duquesnoy vs. Cody Stamann
Will Brooks vs. Nik Lentz
Bobby Green vs. Lando Vannata
Poliana Botelho vs. Pearl Gonzalez

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider