FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Brojne reakcije

Ipak ništa od UFC-a? Najbolji hrvatski MMA borac pred teškom odlukom

Roberto Soldić izazvao je lavinu komentara putovanjem u Singapur.

Roberto Soldić u Singapuru (Foto: @soldicmma/Instagram)

 Najbolji Hrvatski MMA borac, Roberto Soldić, sve je iznenadio odlaskom u Singapur na event ONE FC promocije, a kao što se vidi po Soldićevom Instagram profilu, sjajno su ga ugostili u Singapuru.

Soldiću je ostala još jedna borba za odraditi u KSW-u nakon koje ima slobodne papire. Vruća je roba na tržištu, a svi smo očekivali ''Robocopa'' u UFC-u.

Aktualni KSW-ov prvak velter i srednje kategorije i sam je najavljivao skori prelazak u UFC u svojem gostovanju na Podcast inkubatoru.

gol expired Roberto Soldić otkrio između koje dvije opcije bira, ali čini se da je već odabrao divider

''Ja vjerujem da bi me takvo ime motiviralo i da mu ne bi bilo lako sa mnom. Trebala bi i njemu dobra kondicija da me završi. On uvijek ide naprijed i lomi te psihički. Volio bih i to testirati. Ja već svojim očima vidim da ja to mogu i zato sam izabrao UFC'', komentirao je Soldić eventualni meč s prvakom Usmanom.

Sprema li se Soldićev potpis?

Soldić je iznenadio sve ljubitelje borilačkog sporta jučerašnjom objavom na Instagramu, a serija objava iz Singapura sluti da je Roberto u ozbiljnim razgovorima s One FC organizacijom. Otputovao je s braćom Dijaković koji su mu menadžeri a ujedino i vlasnici poznatog UFD-a.

Roberto Soldić u Singapuru Roberto Soldić u Singapuru (Foto: @soldicmma/Instagram)

Upitno je koliki je iskorak One FC napram KSW-a u natjecateljskom smislu, no možda je Roberto dobio novčanu ponudu koja se jednostavno ne odbija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider