FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SVAKAKO SLIJEDI SPEKTAKL

Roberto Soldić otkrio između koje dvije opcije bira, ali čini se da je već odabrao

Roberto Soldić odradio je intrigantno gostovanje u Podcast Inkubatoru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjih tjedana pratili smo različite izjave i informacije u vezi nastavka karijere trenutno najboljeg hrvatskog MMA borca, Roberta Soldića. Prvak velter i srednje kategorije KSW organizacije je u situaciji gdje može poljsku promociju uskoro napustiti i uputiti se tamo gdje je već dokazano da ga žele, u UFC.

Elitna svjetska promocija svakako je ono gdje se Roberto vidi, što je potvrdio već par puta, no jasno je i kako ga KSW želi zadržati u svojim redovima. Uostalom, to su već ranije uspjeli napraviti s nekim svojim zvijezdama poput Mameda Khalidova ili Michala Materle pa se sigurno neće predati niti po pitanju svoje najveće međunarodne zvijezde do sada.

Opcija je i borba u Zagrebu

Mnogi su očekivali da bi se bitne informacije mogle dobiti tijekom Robertovog jučerašnjeg gostovanja u Podcast Inkubatoru, ponajviše zbog formata takvog razgovora, gdje se neke informacije mogu izvući kroz običan razgovor ili čak nehotično. Uz Roberta je bio njegov trener te menadžer Ivan Dijaković, a upravo je Dijaković u jednom trenutku otkrio kakvo je trenutno stanje i koje su opcije.

"Roberto i ja smo popričali što i kako te koji je idući korak. Sad znamo što on želi, ja sad odlazim u Poljsku i tamo ću razgovarati. Do ljeta bismo trebali sve znati", rekao je Dijaković, ipak sve skrativši na dvije opcije:

"Ostane li Roberto u KSW-u, mogli bismo ga vidjeti u Zagrebu, možda revanš protiv Mameda Khalidova, znamo da KSW opet želi doći ovdje. Ako ne ostane u KSW-u, onda ćemo ga vidjeti u Americi."

Je li Roberto zapravo već odabrao?

Kasnije su uslijedila pitanja fanova, a tamo smo možda saznali što je Roberto odabrao, odnosno gdje bi trebao nastaviti karijeru. Naime, dobio je pitanje o Kamaruu Usmanu, a onda je svoje mišljenje možda izrekao suviše otvoreno.

"Vjerujem da bi me takvo ime motiviralo i da mu ne bi bilo lako sa mnom. Trebala bi mu dobra kondicija da me završi. On uvijek ide naprijed i lomi te psihički. Volio bih to testirati. Ja već svojim očima vidim da ja to mogu i zato sam ja izabrao UFC", rekao je Roberto.

Sve u svemu, ništa ne možemo prejudicirati sve dok Soldić ne stavi potpis na ugovor. Bilo da to bude onaj s KSW-om ili odluči okušati se u najvećoj svjetskoj promociji, nema sumnje da će financijski to biti najjači ugovor koji je do sada potpisao. Ostaje samo pitanje protiv kakva će se konkurencije susresti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider