FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
još tri dana

Ibra prognozirao ishod najvećeg meča u povijesti UFC-a: "Habib je favorit, ali..."

Zlatan Ibrahimović dao je svoj sud na pitanje tko će slaviti u nedjeljnoj borbi za pojas UFC prvaka u lakoj kategoriji.

Zlatan Ibrahimović udara loptu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Manje od tri dana ostala su do najveće borbe u povijesti UFC organizacije. U noći sa subote na nedjelju, s početkom u 4 sata ujutro uz izravan prijenos na GOL.hr-u, za pojas UFC prvaka u lakoj kategoriji bore se Habib Nurmagomedov i Conor McGregor. Snimku cijelog UFC 229 eventa možete pogledati istog dana na Novoj TV od 22:30.

Borci se još od ponedjeljka nalaze u Las Vegasu, a do sada su odradili slobodan trening za fanove. U četvrtak je na rasporedu posljednja konferencija za medije, a u petak je službeno i ceremonijalno vaganje.

Više manje je sve rečeno o ovoj borbi dvojice ponajboljih majstora slobodne borbe na svijetu. Ono što mnogi sada rade su predviđanja kako će završiti, a jedan od njih je legendarni švedski nogometaš, veliki zaljubljenik u MMA, Zlatan Ibrahimović.

"MMA je jedan veliki šou, a Conor sa sobom uvijek donosi šou. Ljudi ga zbog toga vole. No Habib me jako podsjeća na Fedora Emelianenka. Bio je tih, hladan, no kada je ušao na borilište vidjelo se da je drugačiji od svih boraca. Takav je i Habib", rekao je Zlatan.

* Dobro, i tko će onda pobijediti?

"Mislim da će Habib slaviti, jer kada te on dohvati, ne pušta. Kada te uhvati natjera te da patiš u oktogonu i to izgleda jako ružno. Mislim da je kondicijski bolje pripremljeniji od McGregora. Ako Conor želi pobijediti, mora to napraviti unutar dvije runde, mora ga nokautirati. Habib ima jači ritam i vozi u petoj brzini svih pet rundi. Ali, ako te Conor dohvati ljevicom, ideš na spavanje", smatra Zlatan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider