FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nastavljaju se prozivke

Hrvoje Sep poručio Vasi Bakočeviću: "Takve poput tebe još rješavam lijevom rukom"

Sve se glasnije priča o bare knuckle borbi Vase Bakočevića i Hrvoja Sepa.

Hrvoje Sep (Foto: Profimedia)

Crnogorac Vaso Bakočević majstor je promocije i provokacije, MMA i bare knuckle borac dokazao je to više puta svojim prozivkama po regiji, a sad se sve glasnije priča o njegovom mogućem meču protiv hrvatskog olimpijskog boksača i sukomentatora Nove TV Hrvoja Sepa.

Sep se izjasnio na svojim društvenim mrežama i komentirao Vasine riječi da bi ga lako pobijedio.

Budućnost - Sutjeska VIDEO Kaos u susjedstvu: Golman nokautirao suigrača pa krenuo za njim u svlačionicu divider

"Dragi Vaso, javljam ti se zato što sam nedavno prvi put u životu vidio tvoj meč i nisam baš shvatio na temelju čega govoriš da bi me pobijedio. Istina, meni je 38 godina, ali takve poput tebe još rješavam lijevom rukom. Očito živiš u iluziji da si nekakav bitan faktor u borilačkom svijetu, a najveći rezultat u tvojoj karijeri je poraz nokautom. Davno sam ja svoju egzistenciju osigurao boreći se po gradovima i zemljama za koje ti nikad nisi čuo. Ne trebaš mi u karijeri i nema potreba da me uopće spominješ, a svi znamo da nemaš ni hrabrosti pa nemojmo uzalud trošiti riječi. Samo istina, nikad uvreda“, objavio je.

Marko Livaja i igrači Hajduka Evo kad bi se Marko Livaja mogao vratiti na teren divider

Ideja je krenula od Leonarda Pijetraja koji je svojedobno rekao kako bi Hrvoje Sep bio sjajan u boksu bez rukavica te da bi u takvom meču napravio velike probleme Vasi Bakočeviću, na što se Crnogorac javio i rekao:

"Ne znam tko je taj Sep, ali ako je prava lova, može.“

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider