Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otkrio trener

Evo kad bi se Marko Livaja mogao vratiti na teren

Marko Livaja vratio se treninzima, a mogao bi zaigrati već sljedeće kolo protiv Varaždina.

Marko Livaja i igrači Hajduka (Foto: Vojko Basic / CROPIX)

Nogometaši Hajduka u subotu poslijepodne pregazili su Rudeš 5:1 bez većih teškoća, a iako su obje strane bile rezultatski rasterećene, strateg domaćih ima se čemu veseliti jer pet komada nije danas lako zabiti nikom.

Osobito raspucan bio je Rokas Pukštas, priključio mu se i Filip Krovinović, solidne role odradili su Josip Brekalo i Ivan Perišić, zabio je čak i veteran Kalinić, a kad se vrati Marko Livaja Hajduk bi dogodine pod novim šefom mogao imati jako dobru i uigranu momčad. Barem kad je o ofenzivnim zadaćama riječ.

Josip Brekalo Brekalova zastrašujuća statistika u Hajduku: Otkako je došao, prešišao je sve u samo 10 utakmica divider

Hajdukova ikona mogla bi se vratiti već sljedeće kolo protiv Varaždina na Poljudu, potvrdio je to splitski trener Jure Ivanković.

"Marko je dodatna kvaliteta, ali imamo igrače koji mogu pobjeđivati i bez njega. Vratio se treninzima i protiv Varaždina bi mogao zaigrati“, otkrio je Jure Ivanković poslije petarde Rudešu.

Davor Mladina Trener Rudeša odgovorio na pitanje o Hajdukovoj sezoni: ''Očito tu postoji neki dubinski problem'' divider

Livaja se ozlijedio prije mjesec dana u derbiju s Dinamom, šepajući je napustio travnjak zbog bolnog koljena i pauzira otad.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider