FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
FIGHT!
Bravo!

Hrvatski MMA borac briljirao u Srbiji i uzeo pojas prvaka

Vitasović je u svojoj 13. profi borbi dobio priliku napasti pojas prvaka teške kategorije protiv Španjolca Josea Daniela ‘’Jacarea’’ Toleda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajan uspjeh štićenika našeg stručnog sukomentatora Zelga Galešića. Njegov borac i jedan od najboljih hrvatskih teškaša Ivan Vitasović postao je prvak Megdan promocije, jedne od najboljih organizacija na Balkanu.

Iako ga zovu ‘’Mrvica’’ tu i tamo pokaže da nije tako nježan. 29 – godišnji Ivan Vitasović ugrabio je priliku koja mu se pružila na priredbi srpske promocije slobodne borbe Megdan u Šapcu.

Megdan već dugi niz godina stvara borce koji kasnije pune rostere najvećih svjetskih promocija.

gol expired Grci ljutiti zbog detalja na dresu makedonske reprezentacije: Sporno je jedno slovo divider

Vitasović je u svojoj 13. profi borbi dobio priliku napasti pojas prvaka teške kategorije protiv Španjolca Josea Daniela ‘’Jacarea’’ Toleda. Toledo je u ovu borbu ušao kao veliki favorit jer u njegovom borilačkom životopisu stoje mečevi protiv UFC boraca.

Nakon sjajne tri runde Vitasović je slavio bodovnom odlukom sudaca u meču punom akcije i preokreta. Suci su ga na kraju vidjeli kao boljeg i kompletnijeg borca.

''Sretan sam i ponosan. Pripremio sam se vrhunski. Bio mi je ovo jedan od najtežih mečeva u životu, ali ispalo je najbolje. Zahvalio bih se cijelom svom teamu, i nadam se novim pobjedama u budućnosti'', rekao nam je Vitasović koji je trenutačno na omjeru od 8 pobjeda i 5 poraza.

Inače Ivan često gostuje u našoj rubrici MMA škola, gdje sa kolegama iz svog kluba ‘’Trojan’’ iz Pule secira taktički UFC borce.

gol expired Ludnica na ulicama Budimpešte: Pogledajte kako se mađarski navijači zagrijavaju za utakmicu u skupini smrti divider

Tko zna možda Vitasovića uskoro vidimo i u rujnu na priredbi KSW-a u pulskom amfiteatru. Nakon mečeva diljem Europe, ovaj skromni borac zaslužuje priliku na najvećoj sceni pred domaćom publikom da ga upozna i šira javnost.

Snimku cijele borbe Vitasović – Toledo možete vidjeti na ovom linku. Borba počinje na 2:05:00.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider