FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Datum je poznat

Hrgoviću se smiješi meč života: Evo kad bi mogao u ring s Joshuom

Hrvatski boksač Filip Hrgović ima status obveznog izazivača za IBF-ov pojas teške kategorije.

Filip Hrgović (Foto: Profimedia)

Na spektakularnoj boksačkoj priredbi "Day of Reckoning", koja je održana u saudijskoj prijestolnici Rijadu, Filip Hrgović je nokautirao Marka De Morija, i to za manje od dvije minute.

Hrvatski boksač je tako opravdao velikog favorita, ali i status obveznog izazivača za IBF-ov pojas teške kategorije. To znači da bi se trebao boriti protiv pobjednika meča između Tysona Furyja i Oleksandra Usika, koji će po svemu sudeći dogovoriti i revanš, tako je puno izglednija borba protiv Anthonyja Joshue

Upravo je Joshua, nakon pobjede protiv Otta Wallina, kazao da nema ništa protiv meča s Hrgovićem, a sada je procurio datum kad bi se potencijalna borba mogla održati.

Tino Blaž Lauš (prvi slijeva) S Poljuda odlazi igrač koji se nije baš naigrao ove jeseni: Seli u susjedstvo? divider

To bi se moglo dogoditi već 9. ožujka za kad su Saudijci najavili novu boksačku priredbu, glavna borba večeri trebala je biti između Joshue i Deontaya Wildera, no potonji je doživio poraz od Parkera:

"Potpisali smo ugovor s Wilderom, ali on je izgubio. To se događa u boksu, možda je to i blagoslov, Joshua je spreman za naslov. Želi postati trostruki svjetski prvak teške kategorije. Wallin je bio broj dva, tako da će biti Hrgović i Joshua za svjetsku titulu", kazao je poznati promotor Eddie Hearn.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider