FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PRIPREME KOD NOVOG TRENERA

Hrgović pripreme za Zhanga odrađuje u Houstonu, tamo mu se pridružilo zanimljivo pojačanje iz Osijeka

Započele su Hrgovićeve pripreme za najveći meč dosadašnje karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije otprilike dva tjedna Filip Hrgović je otkrio svoje planove za ovo ljeto, tijekom kojeg namjerava odraditi meč protiv Zhileija Zhanga. Meč koji je ovog proljeća već trebao odraditi, ali ga je zbog smrti oca otkazao.

Tek jednom se Hrgović obratio javnosti nakon nesretnog događaja, a tada je najavio svoj odlazak u Ameriku, dodavši neke informacije o novom treneru s kojim počinje surađivati te o eventualnom datumu meča protiv Kineza.

gol expired VIDEO Filip Hrgović pred odlazak u Ameriku otkrio termin meča, ali i ime novog trenera divider

Malo toga za sad znamo

Kako stvari trenutno stoje, meč bi se trebao održati na uvodnom programu meča između Oleksandra Usyka i Anthonyja Joshue. Novi trener mu je Ronnie Shields, između ostalog trener Guillerma Rigondeauxa i braće Charlo.

Što se tiče datuma meča, još uvijek ništa nije poznato, no govori se o kraju srpnja ili početku kolovoza. Ali, tu ništa ne smijemo uzimati za ozbiljno jer znamo koliko se kod tako velikih mečeva zna zakomplicirati pa čak i po pitanju sitnica. 

Ono što znamo da je su pripreme krenule te da se Hrgović već neko vrijeme nalazi u Houstonu. I to nismo saznali od njega, budući da je on očito odlučio za ovaj se meč pripremati bez gotovo ikakvog dodira s medijima.

Pratljačić dolazi pomoći

To smo saznali iz objave Boksačkog kluba Osijek, koji je u Houston otpratio jednog od najboljih hrvatskih amaterskih superteškaša, Luku Pratljačića.

Upravo Pratljačić bi trebao biti jedan od onih boksača koji će u sparingu igrati ulogu Zhanga te koji će pokušati upozoriti Hrgovića na opasnosti koje ga očekuje. Pratljačić će u Houstonu biti čak do 4. srpnja.

Sjajna je to vijest jer time automatski podrazumijevamo kako se talentirani Pratljačić oporavio od raznih ozljeda s kojima je već neko vrijeme imao problema.

Sve u svemu, njemu će to biti dobra škola, a za Hrgovića ne sumnjamo kako je dobro i smisleno odabrao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider