FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
JE LI ISPROVOCIRAN?

Hrgović odgovorio De Moriju: "Namjeravao sam biti fin s njim, no sad ću ga jako gadno kazniti"

Filipu Hrgoviću nisu se svidjele riječi Marka De Morija, koja je nakon izjave za naš portal ponovio i na konferenciji za medije.

Keith Connoly i Filip Hrgović (Foto: screenshot (YouTube))

U Rijadu je danas održana konferencija za medije pred veliku boksačku Day of Reckoning boksačku priredbu, na kojoj se nalazi meč između Filipa Hrgovića i Marka De Morija.

Oba boksača bili su prisutni, a zanimljivo je kako je Filip došao uz svog menadžera Keitha Connollyja, kojeg smo po prvi put imali priliku konkretnije poslušati na temu najboljeg hrvatskog boksača.

Filipov menadžer iznio plan, De Mori ponovio najave

"Svaka borba na velikoj priredbi je rizik, ali s rizikom dolazi velika nagrada. Ja vjerujem da će Filip odraditi sjajan nastup i potvrditi se kao jedan od najboljih na svijetu te se uputiti prema borbi za titulu. Najvjerojatnije će pobijediti nokautom, a onda pričekati. Pobjednik meča Usika i Furyja će vjerojatno napustiti pojas, a onda idemo na idućeg po redu. Nebitno tko će to biti, moj momak će završiti za par mjeseci na vrhu", rekao je Connolly.

Nakon toga je došao red na boksača koji će to sve pokušati spriječiti. Mark De Mori ponovio je sličnu izjavu kakvu je dao u razgovoru za naš portal.

"Hrgović je velik favorit, snažan momak, dugih ruku i sjajne probe. No, svi smo ljudi, svi imamo organe. S mojom snagom je jasno. Neću pobijediti na bodove, krenut ću u četvrtoj brzini i stvoriti mu pritisak. Podcijenio me, i ja bih se podcijenio da sam na njegovom mjestu. Pokušat ću ga prepoloviti na dva dijela. Živim s mačem, umrijet ću s mačem", rekao je De Mori, nastavivši:

"Ja sam spreman, pritisak je na njemu. Nemam pritiska. Neću reći da uživam u ovom tjednu, ali sam spreman. Kratke pripreme mi idu na ruku. Snažan sam i eksplozivan, nemam nikakve namjere ići na više rundi. Imam ruke Tiranosaurusa Rexa. Moram mu se približiti i pokušati ga prelomiti. Drugačije ne ide. To je jedina prilika koju imam. Nisam tu da idem na što više rundi, da dam sve najbolje od sebe i da pokušam biti bolji od njega. Ako ne uspijem i ako me nokautira, sretno mu u karijeri."

Još je kratko dodao:

"Živio sam deset godina u Hrvatskoj. Imaju u Filipu jako dobrog momka. Znam hrvatski stil, znam koliko su boksači tehnički dobri. Jako dobro znam što imam protiv sebe. Ali, teško me je čitati, imam čudan stil i u prvim rundama, prije nego što on pronađe svoju igru, imam šanse."

El Animal najavio kaznu i dodao da je ovo sad postalo osobno

Onda je došao red na Filipa, koji je to dočekao s osmijehom, a onda je odlučio biti nešto aktivniji na mikrofonu nego što smo od njega navikli.

"Let's get down to business", zapjevao je Filip na početku svoje izjave, nastavivši:

"Imao sam plan dati mu da boksa par rundi, no nakon ovih zločestih riječi da moram kazniti ranije. Ima hrvatskih korijena pa sam imao plan biti dobar prema njemu, ali ovo sve mijenja. Trebam kazniti ovog tipa, jako jako gadno, kao da mi je nešto ukrao. To je plan."

De Mori je rekao kako mu se sviđaju te riječi te da se nada Filipu koji će pokušati poslati značajnu poruku.

"On bi me trebao pokušati nokautirati, trebao bi me pokušati nokautirati. Ovo nije svjetsko prvenstvo u nogometu, ovo je boks, mi smo gladijatori. Pozdravimo se i krenemo", završio je De Mori.

"Ovo je sad osobno", samo je dodao Filip.

Drugačiji Filip nego što smo navikli i bilo bi nam drago vidjeti da krene ofenzivno te da pobijedi u jednom vrlo uzbudljivom meču.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider