FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SVE JE MOGUĆE

Hoćemo li u subotu gledati sudar Anthonyja Joshue i Filipa Hrgovića?

Carl Froch, bivši prvak i član Kuće slavnih, smatra da bi Hrgović morao ići na Joshuu.

Filip Hrgović (Foto: Afp)

Borba u teškoj kategoriji između dvojice britanskih boksača, Anthonyja Joshue i Dilliana Whytea, otkazana je zbog toga što je Whyte pao na doping-testu.

Takav rasplet situacije doveo je u pitanje i cijeli subotnji event na kojem se treba boriti i Filip Hrgović protiv McKeana.

Hrgovićeva borba navodno nije upitna, a s druge strane organizatori traže protivnika za Joshuu. Brojni boksački novinari, ali i legende boksa, smatraju da bi savršena borba bila upravo protiv našeg boksača.

Bivši prvak želi sudar Joshua – Hrgović

Joshua – Hrgović, spektakl iz snova, no osim Hrgovića tu se spominje još pet imena:

  • Jared Anderson
  • Andy Ruiz Jr.
  • Arslanbek Makhmudov
  • Frank Sanchez
  • Martin Bakole
  • Filip Hrgović

Carl Froch, bivši prvak i član Kuće slavnih, smatra da bi Hrgović morao ići na Joshuu.

"Joshua se mora boriti. Na ovoj priredbi imamo ugovorenu borbu Hrgovića i McKeana i to bi moglo spasiti cijeli event. Ako Hrgović stvarno pristaje na borbu s njim i AJ se složi, gledat ćemo sjajan okršaj. Hrgović je veoma dobar i sposoban borac te će pružiti sjajan test za Joshuu i fanovi će pobijediti ako se ovo održi", započeo je Froch pa nastavio:

"Budimo iskreni, to je borba koju želimo gledati, to može spasiti sve, ali nisam siguran koliko se ta opcija sviđa Joshui. Hrgović mu je jako težak protivnik te je to pravi test za njega ako se želi vratiti na najviše stepenice. To je puno bolji okršaj nego što je trebao biti s Whyteom i nadam se da će se ugovoriti, jer ako se to ne dogodi, nitko neće biti toliko zainteresiran za to", izjavio je na svom YouTube kanalu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider