FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Prijenos na GOL.hr-u

Nurmagomedov spreman za veliki povratak: ''Ne podcjenjujem, ali mislim da sam puno bolji''

Nova TV ovoga vikenda ne donosi samo nogomet, nego i veliki borilački spektakl. U subotu navečer u UFC-ov oktogon vraća se Habib Nurmagomedov, godinu nakon što je pobijedio Conora McGregora u najgledanijoj UFC-ovoj borbi svih vremena.

Habib Nurmagomedov (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prije nešto manje od godinu dana svijet su obilazile ružne snimke nakon velike borbe Nurmagomedova i McGregora. Obojica su zaradili novčane i višemjesečne suspenzije, a osvajač pojasa, Rus Habib od tada nije bio u oktogonu. Sada se vraća, željan borbe i novog dokaza da je neprikosnoveni kralj lake kategorije.

"Naporno sam radio, fokusiran sam na svog idućeg protivnika, ne podcjenjujem ga, ali mislim da sam puno bolji borac od njega", izjavio je Habib Nurmagomedov.

Amerikanac Dustin Poirier svjestan je velike prilike koja mu se pružila. Do sada se borio u 35 mečeva u UFC-u, ima 25 pobjeda i pet poraza, a pobjeđivao je u posljednjih pet borbi.

Khabib guši Poiriera (Foto: Screenshot) UFC 242: Khabib Nurmagomedov "ugušio" Poiriera i ujedinio pojaseve prvaka! divider

"Ovo je moja 41. MMA borba i imam osjećaj da sam se cijelu svoju karijeru pripremao baš za ovu večer, kako bih kapitalizirao sve do sada za sebe i svoju obitelj. Želim svoje ime upisati u povijest, želim biti najbolji borac lake kategorije na planetu. Imam priliku - 25 minuta u subotu. I potpuno sam spreman za to", rekao je Poirier.

No, stručnjaci ipak veliku prednost daju Habibu koji u UFC-u ima 27 borbi i 27 pobjeda. Pa tako kladionice daju 80 posto šanse za pobjedu Habibu, a samo 20 Poirieru.

"On je zaslužio ovu borbu. Poštujem ga kao borca, kao ljudsko biće, ali kad uđem u kavez, ne mogu ga poštovati. Kad krene borba, moram 'razbiti' tog momka", poručio je Nurmagomedov.

Prijenos na GOL.hr-u počinje u subotu u 20 sati, a na Novoj TV iste večeri u 23 sata i 35 minuta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider