FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
manje priče, više rada

Brutalna blamaža bivše NFL zvijezde: Prijeti da će napasti Miočićev tron, no pogledajte reakciju na prvo rušenje

Lajavi teškaš Greg Hardy brutalno je prizemljen u svojim ambicijama da pokori tešku kategoriju u UFC-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivša NFL zvijezda Greg Hardy pošteno se osramotio na posljednjem UFC-ovom eventu u godini u okršaju s prvim pravim borcem koji zna hrvati.

U 11. profesionalnom meču UFC mu je konačno dao jednog borca koji nije topovsko meso, već suparnik po mjeri, ali je znao nešto o čemu Hardy ne zna ništa - hrvanju.

Poljak Marcin Tybura razotkrio je sve slabosti borbe u parteru čovjeka koji je izjavio da napada sami vrh teške kategorije koji suvereno drži i čuva Stipe Miočić. No prvo rušenje u karijeri bilo je dovoljno UFC-u, a vjerojatno i njemu da shvate kako od toga ipak neće biti ništa.

UFC Fight Night: Thompson vs Neal Posljednji UFC-ov event godine donio niz neočekivanih raspleta: Wonderboy deklasirao neporaženog Neala divider

Tybura je krajem druge runde oborio Hardyja, nakon što je uvjerljivo izgubio prvu rundu boreći se na nogama, te ga je nedugo nakon toga "ground and pound" udarcima dokrajčio.

Hardy se nije znao izvuči iz stiska i pozicije u koju ga je Tybura doveo, pa se samo pokrio rukama po glavi i uz bolne grimase trpio snažne udarce dok sudac nije prekinuo dvoboj.

Bilo bi mu dobro da idućih nekoliko mjeseci posveti treninzima u parteru i pritom manje priča o tome kako će pokoriti tešku kategoriju u UFC-u...

gol expired Konačni pad Badr Harija: Nakon novog odustajanja usred borbe, je li ovo kraj legende kickboxinga? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider