FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC upario krive ljude

VIDEO Dvojac koji se uopće neće boriti međusobno se zakačio na UFC-ovoj presici i potpuno zasjenio glavne zvijezde

Krenuli su jedan ka drugom, činilo se kako će se dohvatiti, ali hladnije glave su prevladale...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dana White je odlučio sa stilom zaključiti 2021. godinu, na tradicionalnoj konferenciji za medije uoči spektakularnog UFC-a 249, posljednjeg PPV eventa ove godine, na pozornicu je izveo sve borce s glavne kartice, ali kraj Dustina Poririera i Charlesa Oliveire, odnosno Amande Nunes i Julianne Pene šou je ukrao dvojac koji se uopće neće boriti međusobno u nedjelju – Cody Garbrandt i Sean O'Malley.

Garbrandt ima dogovoren debi u kategoriji muha protiv Kaija Kare-Francea, a O'Malleyja očekuje okršaj u bantamu protiv Rauliana Paive, ali na ovoj konferenciji za medije proključala je sva zla krv koja se posljednjih nekoliko mjeseci stvara među njima.

Charles Oliveira VIDEO Spektakl za kraj UFC-ove godine: Poirier ponovo ostao kratkih rukava u borbi za pojas, Pena šokirala svijet! divider

Sve je krenulo kad su Garbrandta zamolili za odgovor na O'Malleyjeve prozivke sad kad su konačno u istoj prostoriji jer su dosadašnje "strelice“ bile odapete isključivo na društvenim mrežama.

“Taj lik došeće na pozornicu, hoda kako hoda, obuče se kako se obuče, napravi frizuru, ali ima drugih problema umjesto mene. Ima Rauliana s moje desne strane kojeg najprije mora proći. On je testiran u bitci, puno više nego što je O'Malley bio“, započeo je Garbrandt.

Prognoza ishoda Poirier - Oliveira Prognoze ishoda borbi na UFC-u 269: Poirier favorit za naslov, dva borca potpuno izjednačena divider

O'Malley je ostao hladan komentiravši samo Garbrandtov omjer pobjeda i poraza u zadnje vrijeme.

“Pobijedio je samo jednom od 2017. godine, samo jedna pobjeda u zadnjih pet borbi“, rekao je O'Malley na što je Garbrandt eskplodirao:

“Moj skor? Ta ti je dobra. A ti? Jesi li se ti uopće borio s kim? Gledajte, ne mogu se ljutiti na ovog malog. Jasno mu je da će ostati bez svega kad dođe bolja konkurencija. Bez novca, sponzora, fanova… Sve će to nestati kad ga netko prebije.“

Prognoza ishoda Poirier - Oliveira Prognoze ishoda borbi na UFC-u 269: Poirier favorit za naslov, dva borca potpuno izjednačena divider

Dana White stajao je po strani sigurno razmišljajući "možda sam upario krive ljude u ovim borbama.“ Garbrandt sigurno nije djelovao kao netko kome bi bilo teško samo za O'Malleyja nakratko se vratiti u bantam.

“Sutra ću proći vagu s 57 kilograma, a s tobom ću se potući težeći 62 kilograma i svejedno ću te razbiti. Ti si laka lova, ne brineš me ti, fokusiran sam na Kaija Karu Francea. Ti imaš Rauliana pred sobom“, rekao je.

O'Malley se potom okrenuo Dani Whiteu i zamolio može li se umjesto svog protivnika stati lice u lice s Garbrandtom na pozornici, a Garbrandtu nije trebala bolja pozivnica, skočio je na noge i zaletio se prema O'Malleyju, a osiguranje se moralo umiješati.

I dok su ova dvojica ludovali glavni akteri i akterice nedjeljnog programa prošli su ispod radara. Pena i Nunes nastavile su, doduše, verbalni sparing koji traje već neko vrijeme, ali ništa preekstravagantno, dok su Oliveira i Poirier djelovali vrlo smireno.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider