FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sve je napravio

Furyjev trener: "Što je sljedeće za Tysona? Mirovina"

Prepametan je i prevelik za Usyka, Whyte bi trebao dobiti svoju priliku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Tysona Furyja Carl Froch komentirao je situaciju svog štićenika u boksačkoj teškoj kategoriji. Mnogi nagađaju kako će mu sljedeća borba biti ili Joshua ili Usyk, ali hoće li se uopće ikad više boriti?

Njegov trener tvrdi kako više nema što dokazati u ovom sportu…

"Ne bi me začudilo kad bi se umirovio. Sve će ovisiti o njegovoj ljubavi prema ovom sportu i o njegovoj želji za povratkom u ring. Ne bi me začudilo da kaže 'učinio sam svoje i gotov sam',“ priča njegov trener za Sky Sports.

gol expired Posljedice Furyjevih batina stigle na naplatu: Wilder ne smije u ring sljedećih pola godine divider

"Znam što žele obožavatelji, oni bi ga najradije vidjeli u ringu s Joshuom. Ili ako Usyk dobije i drugu borbu, u mogućem okršaju s njim. Kao obožavatelj boksa želio bih pogledati meč Usyka i Furyja, ali mislim da mu Usyk ne može ništa. Prevelik je za njega i prepametan.“

Furyjev trener smatra kako se Joshua i Usyk moraju još jednom boriti kako bi Ukrajinac dokazao da prvi meč nije bila slučajnost, a Furyjev trener smatra kako je Ukrajinac zasluženo slavio.

gol expired Furyjev otac otkrio tko bi mogao pobijediti njegovog sina: "Takav ne postoji, ali…" divider

Dodaje kako svoju priliku za pojas u WBC-u zaslužuje i Dillian Whyte. Kaže kako je on imao ugovorno dogovorenu borbu s Wilderom, koja se nije dogodila zbog trilogijskog meča s Furyjem.

"Whyte i Fury bi bio sjajan meč, vrlo tijesan, ali ne vjerujem kako Fury sad razmišlja o boksu. Ne bi me začudilo da mu je na pameti mirovina. Više mu ništa nije ostalo za dokazati. Naziva se „kraljem cigana“ i doista je kralj. Kralj teške kategorije“, povukao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider