FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
BRZO JE SVE RIJEŠENO

Fury i Whyte se obratili medijima pa odradili prvo sučeljavanje, na pozornici je malo zaiskrilo

Tyson Fury i Dillian Whyte obratili su se medijima pred njihov subotnji meč na Wembley stadionu.

Tyson Fury i Dillian Whyte (Foto: Afp)

Sredina tjedna rezerviranog za neku veliku boksačku priredbu u pravilu je pogodna za medije pa se to dogodilo i kod Tysona Furyja te Dilliana Whytea. Konferencija za medije dovela je oba boksača na pozornicu, u podosta opuštenoj atmosferi.

Puno poštovanja među boksačima

"Dillian Whyte je dobar boksač, snažan je i velik čovjek. Posjeduje jak udarac, nokautirao je mnoge boksače. Osim toga, kroz karijeru je jako dobro učio. Također, dugo je u borilačkom sportu, ima iskustvo u kickboxingu i MMA-u", najvažnija je rečenica Tysona Furyja izrečena pred novinarima. Na istu se i nadovezao:

 

"Tako da je svakako čovjek kojem je potrebno dati maksimalan respekt. U pripremama nisam ostavio ništa neotvoreno, pripremao sam se na najbolji način i on će protiv sebe dobiti najbolju verziju Tysona Furyja."

Konferencija za medije donijela je prije svega puno međusobnog izražavanja poštovanja. Fury i Whyte su se prisjetili vremena dok su zajedno trenirali, a pri tome je došlo i do jedne komično situacije kad je Fury, nabrajajući što su sve tada radili, naveo kako su zajedno i spavali.

gol expired Whyte već provodi plan za Furyja: ''Otpisali su me i prijatelji, rodbina i susjedi'' divider

Furyjev otac umalo uzrokovao probleme

Nakon svega je održano i sučeljavanje, gdje je došlo do male napetosti na pozornici. No, ne između glavnih zvijezda meča, koji su zapravo zajedno sve smirivali. 

Sve je uzrokovao Tysonov otac John Fury, koji se krenuo raspravljati s nekim iz Whyteovog tima, nakon čega je došlo do nekih teških riječi. Ipak, kako je i sam Tyson Fury rekao, publiku zanima meč za koji su platili ulaznice i to je ono što će dobiti. 

Fury i Whyte izvagat će se u petak, dok je meč na rasporedu u kasnim subotnjim večernjim satima.

Najbolje dijelove konferencije za medije te spomenute male napetosti, možete vidjeti u videu ispod teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider