FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
IMAMO ŠTO PONUDITI

FOTO FNC Pula: Vitasović obranio titulu predstavom karijere, Batinić novi prvak poluteške kategorije

Fight Nation Championship po drugi put je održao borilačku priredbu u pulskoj Areni.

Galerija Ivan Vitasović i Michal Andryszak FNC 12 - 1 FNC 12 - 2 +12 FNC 12 - 3

Najveća hrvatska borilačka promocija, Fight Nation Championship, nastavlja rasti svakom priredbom, što su dokazali sinoć, programom u kojem je mogao uživati svaki ljubitelj MMA-a.

U pulskoj Areni ponudili su sjajan program, koji je bio predvođen nastupom domaćeg pulskog borca i teškaškog prvaka, Ivana Vitasovića.

Vitasović preokrenuo borbu i oduševio Arenu

On je prvak ostao i nakon ove borbe, svakako najteže u svojoj karijeri, budući da je protiv sebe imao poljsku nokaut mašinu i bivšeg KSW prvaka, Michala Andryszaka. No, nije ga to omelo u namjeri.

Vitasović je na oduševljenje publike slavio nokautom u trećoj rundi i to nakon što je prve dvije bio lošiji borac, ali je pokazao ogromno srce, znajući da njegov trenutak mora doći.

Fenomenalno kondicijski spremni Vitasović izdržao je puno toga, a onda je u trećoj rundi ušao u otvorenu razmjenu udaraca, gdje su oba borca bili uzdrmani, ali pokazalo se tko je imao veću želju i snagu volje. Vitasović je sjajno pogodio pogodio laktovima, uhvatio Poljaku leđa, odveo borbu na pod te uz euforiju na tribinima došao do pobjede prekidom.

Batinić pokazao ogromno srce i uzeo pojas

FNC promocija dobila je i prvaka poluteške kategorije, a to je Matej Batinić koji je nakon lavovske borbe savladao Gadzhimurada Khebdeeva. Ni on nije izgledao najbolje kroz borbu, dojam je da je protivnik napravio više, ali sve je to Matej poništio u petoj rundi, kad je došao do rušenje, a onda i gušenja za osvajanje velike titule.

Titula je dodijeljena i u velter kategoriji, a pripada Nikoli Joksoviću iz Srbije. On je odradio dominantnu predstavu protiv Marka Kisića, a sve je završio prekidom u drugoj rundi.

Bažant poražen pred svojim sugrađanima

Uzbudljivu borbu ponudili su Itay Tratner i Daniel Bažant, no heroj pulske publike i jedan od najomiljenijih domaćih boraca poražen je sudačkom odlukom nakon tri runde.

Puno se očekivalo od borbe Aleksandra Jankovića i Bojana Kosednara, no ona je završila na najružniji način. Ozljedom slovenskog borca, čime je pobjeda otišla Jankoviću.

Među ostalim borbama vrijedi spomenuti novu impresivnu predstavu neporaženog Rusija Mineva, koji je bio bolji od Slovenca Davida Travničeka te slavlje Alessandra Caponea protiv talentiranog Kosovara Demahmeta Sinanija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider