FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ŠIRI SE FNC

Vodeća hrvatska MMA promocija najavila priredbu u Hercegovini i sjajnu borbu za pojas prvaka

Iduća priredba Fight Nation Championship promocije održat će se u Ljubuškom.

FNC djevojke (Foto: Boris Kovacev / CROPIX)

Kroz posljednje tri godine, Fight Nation Championship je organizacijom svojih priredbi izgradio status i reputaciju vodeće borilačke promocije u Lijepoj našoj.

Slijedom toga, za 2023. godinu najavili su širenje na regiju te se prema nekim nedavno objavljenim informacijama za ožujak očekivala priredba u Sloveniji. Ipak, očito je došlo do promjena.

2023. kreće u Ljubuškom

Prvu priredbu u 2023. godini odradit će 4. ožujka u Ljubuškom, a za priredbu u Hercegovini najavljena je prva borba i to poprilično velika.

U Bosni i Hercegovini dobit će se prvi FNC-ov prvak lake kategorije, borbom između Francisca Barrija i Arlena "Benksa" Ribeira iz Brazila.

Barrio je popularni hrvatsko-argentinski borac poznat i po svom nadimku Croata te je slavio u sve tri svoje dosadašnje borbe u FNC borilištu. Dvije, one protiv Aleksandra Jankovića i Vase Bakočevića, uza sebe su imale veliku pažnju i puno bure.

Ribeiro je u FNC uspješno debitirao u rujnu prošle godine na priredbi u Puli, ekspresnim slavljem u prvoj minuti borbe. On se tamo prvobitno trebao boriti protiv velike regionalne zvijezde, Marka Bojkovića, no nakon otkaza srpskog borca je kao zamjenskog protivnika dobio Kerkera Silvu kojeg je, kao što je gore navedeno, lako savladao.

Brazilac je za prosinac prošle godine imao ugovorenu borbu protiv Filipa Pejića, no istu je otkazao zbog ozljede. FNC mu to nije zamjerio tako da će se protiv Filipovog timskog kolege imati priliku boriti za titulu. 

Uskoro možemo očekivati najave idućih borbi, odnosno FNC to voli raditi jednu po jednu borbu u određenom vremenskom razmaku, čime drže zanimanje fanova na potrebnoj razini.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider