FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
u suradnji s predsjednikom UFC-a

Mayweather objavio povratak iz mirovine: "Donosimo novi spektakl u 2020. godini"

Floyd Mayweather obradovao je mnoge kada je na svom Instagramu objavio povratak iz mirovine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neporaženi boksač Floyd Mayweather vraća se iz mirovine! Tako je objavio sam u ranojutarnjim satima petka i u svega četiri sata "izvukao" pola milijuna lajkova.

"Vraćam se iz mirovine 2020. godine."

 

gol expired Petković za GOL.hr o interesu Barce i usporedbama s Ibrom: "Olmo je već sada igrač za Barcelonu'' divider

Koji je povod tome i tko će biti njegov suparnik, ne znamo, ali vjerojatno ima veze s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom, s kojim je gledao utakmicu NBA lige između LA Clippersa i Boston Celticsa. Njih dvojica sjedili su zajedno uz parket te su osim gledanja košarke razgovarali i o borbama.

"Dana i ja ponovno radimo zajedno. Radimo na tome da svijetu donesemo još jedan spektakularni event u 2020. godini", napisao je Mayweather, a onda u heštegove stavio boks, UFC i MMA.

gol expired Mourinhov briljantni odgovor na pitanje koje je zanimalo svakog nogometnog navijača divider

Predsjednik UFC-a Dana White već godinama govori o pokretanju boksačke organizacije Zuffa Boxing, pa je ova Mayweatherova objava vrlo vjerojatno povezana s tim. Ako ćemo se baviti nagađanjima, White je predložio Mayweatheru da za jedan lijepi iznos pridonese promociji njegove boksačke organizacije, što je on objeručke prihvatio.

Mayweather je svoj posljednji boksački meč imao 2017. godine kada je pobijedio Conora McGregora i popravio svoj ukupni omjer pobjeda i poraza na okruglih 50:0. Lani se borio protiv Japanca Tenshina Nasukawe, ali u egzibicijskom meču koji se ne računa službeno.

gol expired Snimka nogometaša i djevojke u WC-u završila na WhatsApp grupama, a njega suspendirali divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider