FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
novi borilački frik šou

Mayweather ponovno u ringu: U veljači će se okušati protiv 20 kilograma težeg boksača

Floyd Mayweather vraća se u boksački ring, pa makar i u ekshibicijskom meču.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Umirovljeni boksački prvak Floyd Mayweather (43) objavio je kako će se 20. veljače u revijalnom meču boriti protiv youtubera Logana Paula (25).

Jedan od najvećih boksača svih vremena profesionalnu je karijeru zaključio skorom 50:0 osvojivši 12 svjetskih naslova u pet težinskih kategorija.

Posljednji put u ringu Mayweather se našao 2017. godine kada je u Las Vegasu prekidom savladao Conora McGregora te zaradio čak 275 milijuna dolara. Iduće godine nastupio je u revijalnom meču protiv kickboksaša Tenshina Nasukawe te je pobijedio u prvoj rundi.

gol expired Tyson oduševio formom, ali ostao je bez pobjede u povratničkom meču: "Njegovi udarci i dalje bole" divider

Paul se boksao samo dva puta, i to protiv svog rivala na YouTube sceni i repera Olajidea "KSI" Olatunjija. Prvi meč završio je neriješenim rezultatom, a drugi pobjedom KSI-a nad Paulom.

Objava o njihovoj borbi stigla je samo tjedan dana nakon što je Loganov brat Jake Paul nokautirao bivšeg NBA igrača Natea Robinsona. Mnogi misle da je Mayweather odlučio boksati protiv Logana kako bi osvetio poraz svog dobrog prijatelja Natea Robinsona. 

Bila je to jedna od predborbi za meč Mikea Tysona i Roya Jonesaa. Paul je Natea dvaput rušio u prvoj rundi, pa dvaput u drugoj.

Borba će dostupna putem plaćanja po pregledu, a ulaznice za ekshibicijski meč prodavat će se između 25 i 70 dolara.

gol expired Slavni reper sprdao Tysona i postao hit: "Pokopao" borce i postao najveći pobjednik borilačkog spektakla divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider