FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
misli da zna hrvati...

Mayweather objavio veliku vijest: Počinje trenirati s UFC prvakom i već ove godine ulazi u oktogon!

Floyd Mayweather počinje uskoro trenirati s UFC prvakom Tyronom Woodleyjem za svoj ulazak u oktogon.

Floyd protiv McGregora (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Floyd Mayweather se zaista ne šali! On u 2018. godini planira ulazak u oktogon i svijet MMA-a! To je potvrdio u razgovoru s novinarom TMZ-a, koji ga je uspio uhvatiti na par minuta, nakon Mayweatherovog noćnog izlaska.

Američkim medijima već nekoliko dana kruži priča da će UFC prvak Tyron Woodley uzeti Mayweathera pod svoje i pripremati ga za tranziciju iz boksa u MMA. To je Floyd sam i potvrdio za TMZ, te usput progovorio malo o svojim ostalim kvalitetama osim udaranja u stojci.

"Razgovarali smo Tyron i ja. Uskoro ćemo krenuti s treningom. On je sjajan tip i pakleni borac", rekao je Mayweather, te prokomentirao koliko će mu vremena trebati da se spremi za MMA borbu.

"Vjerojatno ću trebati malo više od tri mjeseca koliko se nagađa. Neka treba i šest, osam mjeseci da se pripremim, ali napravit ćemo to kako treba", kaže Mayweather, koji ima visoko mišljenje o svojim kvalitetama u hrvanju, koje mnogi spominju kao najproblematičniji dio u njegovom ulasku u oktogon.

"Ja mogu i znam hrvati. Moje hrvanje nije loše. Rekao bih da je na ljestvici od 1 do 10 trenutno 7. Možemo ga dignuti do jedno 9. Naravno, moje udaračke tehnike rukama su na ljestvici 1-10 - 100! Moje udaranje nogom je vjerojatno neka četvorka. Moramo popraviti nekoliko stvari i sve dignuti na višu razinu", smatra ponajbolji boksač svih vremena.

Mnogi već sada nagađaju tko će biti njegov prvi suparnik u oktogonu, točnije hoće li odmah krenuti na Conora McGregora, ili će se okušati protiv nekog slabijeg za početak.

"Ne mogu reći. Moram razgovarati s ljudima iz svog tima. S ocem. I vidjeti. Zaista ne mogu sad reći".

Ne treba uopće sumnjati da će mnogi platiti i više nego što su to napravili kada je Conor McGregor ulazio u boksački ring.

"Sve je u prezentiranju pravih brojki. Naravno, UFC će prezentirati prave brojke. Napravit ćemo ovo".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider