FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nezaustavljivi hrga

Hrgović upisao i drugu profesionalnu pobjedu, ponovno nokautom u 1. rundi

Filip Hrgović ostvario je i drugu profesionalnu boksačku pobjedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski boksač Filip Hrgović u svom je drugom profesionalnom nastupu ostvario drugu pobjedu, a do nje je ponovno stigao nokautom u prvoj rundi.

Nakon što je prije mjesec dana u svom profesionalnom debiju nakon samo minute i pol na tlo poslao Brazilca Raphaela Zumbana, u petak je u njemačkom Schwerinu na samom isteku prve runde razornim desnim krošeom nokautirao Čeha Pavela Šoura.

"Druga profesionalna borba, druga pobjeda u prvoj rundi, nije moglo bolje. Iskreno, Šour me iznenadio sa svojom vještinom. Krenuo je dosta jako, ali uspio sam ga smiriti", rekao je Hrgović nakon druge profi pobjede.

"Hvala mom timu, treneru Yousef Hasan, menadžeru Karim Bouzidi, hvala timu Sauerland što su mi dali ovu fenomenalnu priliku. Veselim se doći u Hrvatsku i idemo jako dalje", zaključio je hrvatski boksač.

U prve dvije i pol minute borbe Šour je bio ravnopravan Hrgoviću, no tada je uslijedila lijepa kombinacija našeg teškaša koju je završio sjajnim krošeom od kojega se iskusni Čeh nije uspio na vrijeme oporaviti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider