FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sretno Filipe!

Odličan debi Filipa Hrgovića u profi-boksu: Nokaut za 90 sekundi!

Najbolji hrvatski teškaš lako se obračunao s brazilskim veteranom i sad ga očekuje potpis ugovora s nekom od promotorskih agencija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski teškaš Filip Hrgović pobijedio je u svojoj prvoj profesionalnoj borbi u karijeri u Rigi sudačkim prekidom nakon samo minutu i pol borbe protiv Brazilca Raphaela Zumbana Lovea.

Meč između hrvatskog osvajača brončane olimpijske medalje u superteškoj kategoriji na OI u Rio de Janeiru i 36-godišnjeg brazilskog veterana okončan je nakon nepunih 90 sekundi. Hrgović (25) je od samog početka nesmiljeno udarao Brazilca, kojemu je sudac u ringu brojao nakon 70 sekundi, a nedugo potom i prekinuo neravnopravnu borbu.

Hrgovićev profesionalni prvijenac uslijedio je nakon 13 mjeseci stanke bez ijedne borbe, a održan je u sklopu World Boxing Super Series četvrtfinalnog turnira u Rigi i bila je jedan od tri uvodna meča. World Boxing Super Series (WBSS) u Rigi godišnji je boksački turnir boraca, koji će se diljem svijeta natjecati za trofej Muhameda Alija. Ukupno 16 elitnih boksača u dvjema težinskim kategorijama (Cruiserweight & Super Middleweight) borit će se u četrnaest borbi u eliminacijskom turniru, a pobjednik svake divizije bit će okrunjen u svibnju 2018. godine.

Očekuje se da će Hrgović vrlo brzo nakon ove pobjede potpisati ugovor s jednom od najjačih promotorskih agencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider