FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
već nas je bio odbio

Hrgović nakon Moline želi u ring protiv čovjeka koji se borio s Furyjem i Kličkom

Filip Hrgović ove će subote pokušati upisati najveću pobjedu svoje karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu, ne prije 18 sati po hrvatskom vremenu, Filip Hrgović u Saudijskoj Arabiji boksa meč života u dosadašnjem dijelu karijere. On će ući u ring Diriyah Arene protiv bivšeg dvostrukog izazivača za titulu prvaka svijeta - Erica Moline.

Hrgović u taj meč ulazi kao veliki favorit, pa i ne čudi da su ga na konferenciji za novinare upitali koga bi htio za idućeg suparnika, iako još nije odradio ovaj meč. 

gol expired UFC-ova senzacija Jairzinho brutalno nokautirao Overeema: Odvalio mu je komad usne! divider

Hrgović je naglasio da je koncentriran samo na Erica Molinu, ali nije htio bježati da razmišlja puno dalje od subote. 

"Uvijek sam govorio da se želim boriti s najboljima u kategoriji, a ja i moj tim nećemo nikoga izbjegavati. Ponudili smo meč Dereku Chisori kada mu je nastup otkazao Joseph Parker. Oni su to odbili, pa bih njega htio za idućeg suparnika", poručio je hrvatski borac.

Riječ je o Britancu koji je bivši izazivač za titulu prvaka svijeta, koju nije uspio osvojiti 2012. godine, nakon što je jednoglasnom sudačkom odlukom poražen od Vitalija Klička. 

Nakon toga se borio protiv Davida Hayea, Tysona Furyja, Dilliana Whytea dvaput, te je u svakom od tih mečeva bio poražen .

Pripreme za borbu u kojoj može upisati najveću pobjedu u karijeri do sada bile su kao nikada prije do sada. 

gol expired Nevjerojatni fijasko u NBA ligi koji je bio početak velikog preokreta: Kako je ovo moguće!? divider

"Iza mene je sjajan trening-kamp. Proveo sam četiri tjedna u Zagrebu s kondicijskim trenerom Igorom Čordašem i boksačkim trenerom Yousefom Hasanom. Poslije toga uslijedilo je osam tjedana priprema u Miamiju s Pedrom Diazom. Trenirali smo kao nikad prije."

U istoj večeri revanš za titulu prvaka svijeta odradit će Anthony Joshua i Andy Ruiz. Podsjetimo, prije pola godine Ruiz je u sedmoj rundi šokirao boksački svijet savladavši Joshuu tehničkim nokautom. 

gol expired Raspalili su maštu Milanovih navijača: Postaju najbogatiji, stižu najbolji. Pravi modni mačak divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider