FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
OPTIMISTIČNO NAPRIJED

Filip Hrgović: "Ja sam budućnost! Bit ću kralj boksa!"

Najbolji hrvatski boksač uvjeren je da će idućih pet godina biti suvereni vladar teške kategorije.

Filip Hrgović i Yousef Hasan (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Preostalo je još samo nekoliko dana do subotnje Day of Reckoning boksačke priredbe i meča Filipa Hrgovića protiv Marka De Morija

Hrvatski boksač jedan je od najvećih favorita na programu, što i ne čudi, budući da mu je protivnik daleko od bilo kakvog vrha. Kad je i imao priliku boksati protiv nekoga, gdje mislimo na meč protiv Davida Hayea, nije se iskazao.

Došao odraditi posao i krenuti se pripremati za meč života

Hrgović je vrlo smireno došao u Saudijsku Arabiju odraditi svoj posao. Njemu je glavni zadatak pokazati se na tako velikoj priredbi, zapravo biti dio nje, što je dovoljan dokaz kako se s njim računa na velike stvari.

Uostalom, ako se ne dogodi šokantan poraz od De Morija, on je idući izazivač za svjetsku titulu.

Fury, Joshua i Usik su na odlasku

"Ja sam budućnost! Nagodinu ću osvojiti svjetsku titulu i držat ću je otprilike idućih pet godina. Budući sam kralj teške kategorije", rekao je Filip Hrgović u videu koji je snimio Queensburry Boxing, jedan od organizatora.

Dodao je nešto o trenutnom stanju u vrhu, odnosno kako smatra da su aktualni najbolji boksači zapravo na odlasku.

"Imate ovu sjajnu generaciju, Wildera, Joshue, Usika i Furyja, ali mislim da su oni svi blizu svog kraja. Svaki od njih ima još par borbi u sebi. Mislim da ću vladati divizijom idućih pet godina. To je moj cilj i vjerujem u to. Veselim se borbi za svjetsku titulu i svim velikim borbama koje slijede", objasnio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider