FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ČEKA SE PROTIVNIK

Filip Hrgović protiv Ruiza? IBF poslao ponude dvojici bivših prvaka svijeta

Murat Gassiev ili Andy Ruiz mogli bi u ring s Hrgovićem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović u zadnje vrijeme nema sreće s idućim protivnikom. Hrgović treba boksati za za mjesto obaveznog izazivača IBF organizacije.

Hrgoviću je propalo nekoliko borbi, zadnja je bila ona protiv Tonyja Yoke jer je Francuz prije toga dogovorio meč kojeg mora odraditi. Prije toga Hrgovića su odbili ili otpali zbog ozljede Parker, Ortiz i Joyce.

Prema pravilima IBF ide prema ljestvici i navodno su poslane ponude na dvije adrese. Murat Gassiev i Andy Ruiz mogli bi u ring s Hrgovićem, naravno, prvi koji prihvati ponudu.

gol expired Izbornik Horvat: "Glavni cilj nam je bio osigurati osmo mjesto, iza nas su Crna Gora i Nizozemska" divider

Gassiev je bivši dvostruki svjetski prvak lakoteške kategorije, a nedavno se prebacio u tešku kategoriju. Puno poznatije ime u svijetu boksa je Ruiz koji je bio prvak teške kategorije, a naslov je osvojio pobjedom protiv Joshue.

Hrvatski boksač Hrvoje Sep komentirao je status Filipa Hrgovića u svijetu boksa.

''Javno su neki boksači izjavili zašto bi boksali s Hrgovićem za 100 ili 200 tisuća dolara, ako mogu boksati s puno poznatijim Englezom ili Amerikancem za milijun ili dva. To je neka realnost u koju se mi moramo uklopiti. Filip će dobiti neku šansu jer ima kvalitetu, ali kada i s kim, to je pitanje'', rekao je hrvatski boksač Hrvoje Sep za Novu TV.

VIDEO Cijeli intervju Hrvoja Sepa:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider