FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uživo od 20:00 - gol.hr

Igor Pokrajac najavio subotnji spektakl na Novoj TV i GOL.hr-u

Nakon UFC-a u Las Vegasu prošloga vikenda, ove subote na meniju je FFC u Ateni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nova TV i GOL.hr ove subote donose vam ovi borilački spektakl. Nakon prijenosa UFC-a, GOL.hr će u subotu od 20 sati UŽIVO prenositi i event ponajbolje europske promocije FFC-a.U atenskom ringu gledat ćemo nekoliko hrvatskih boraca, ali i Robina Van Roosmalena jednog od najboljih kikboksača današnjice.

''Grčka protiv ostatka svijeta'', tako glasi najava FFC 28. Nakon osam mečeva za titulu u zagrebačkoj Areni u prosincu, FFC 2017. otvara u Ateni. Najveća zvijezda je Robin Van Roosmalen koji se u MMA meču bori protiv Riste Dimitrova.

''Roosmalen je već pokazao u prijašnjem debiju, dobro radi ima dobar kamp. Svi znamo što on predstavlja u kickboksing svijetu. FFC mu je savršena prilika da iskuje MMA zanat i ode na veću scenu'', najavio je glavnu borbu naš UFC borac Igor Pokrajac.

Filip Pejić će pobjednički niz nastojati produžiti protiv grčkog parteraša Alexa Savvidisa koji ima 14 pobjeda i šest poraza.

''Pejić treba isključivo držati borbu u stand up poziciji, Grk će se pokušavat hrvati. Mislim da neće imati problema s takvim se borcem nositi na podu. On posjeduje to znanje BJJ-a i dobro je to izdrilao sa svojim trenerom Stipom Todorićem.''

Samo Petje traži osvetu u šlageru kickboksing dijela protiv Meletisa Kakoubavasa.

''Kakoubavas je odnio tešku, veliku pobjedu nad Samo Petjeom gdje ga je porazio teškim nokautom i siguran sam da Petje ali i Grk imaju veliki motiv u toj borbi'', smatra Pokrajac.

Pulski dvojac Andi Vrtačić i Ivan Bilić idu u bitke za titule prvaka u kickboksingu protiv Denisa Marjanovića odnosno Eyevan Danenberg. Bilićev protivnik Danenberg jedan je od najdominantnijih FFC boraca.

''Nadam se da su Zelg i njegov tim napravili dobar posao i pripremili ga psihički i fizički protiv visokog Danenbega. Želim mu svu sreću i da uzme titulu Danebergu'', poručio je Poki.

U akciju će i član Cro Cop teama Darko Stošić kojeg čeka Bugarin Zahariev. Puno razloga da budete s ZR nama u subotu navečer.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider