FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
johnson ispisuje povijest

Ferguson konačno osvaja titulu UFC prvaka ili će Lee prekinuti veliki niz?

Ovog vikenda na rasporedu je veliki UFC spektakl u Las Vegasu koji će ponuditi čak dvije borbe za naslov prvaka.

U noći sa subote na nedjelju na GOL.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV gledajte spektakularnu UFC-ovu priredbu iz Las Vegasa, s čak dvije borbe za naslov prvaka.

Devet pobjeda zaredom, od toga pet put zaredom nagrada za borbu večeri ili najboljeg borca večeri - sve to u UFC-ov oktogon u subotu navečer donosi fantastični Tony Ferguson. Jedan od najboljih boraca današnjice napokon će se boriti za pojas prvaka. U svojoj posljednjoj borbi, Ferguson je razbio bivšeg prvaka - Rafaela dos Anjosa.

"Hvala svima na ovoj borbi. Živio Meksiko!", rekao je Amerikanac.

A Fergusonov protivnik u meču za titulu do 70 kilograma bit će Kevin Lee. On je prije samo tri mjeseca pobijedio Michaela Chiesu, gušenjem u prvoj rundi. Lee je za svog idućeg protivnika poželio Habiba Nurmagomedova, ali dobio je neočekivanu priliku: meč za titulu!

"Sad želim Habiba! Idealno bi bilo: meč u prosincu, na UFC-u u Detroitu, mojem rodnom gradu. Do sad sam se borio gdje god je trebalo. Nastupiti kod kuće, bila bi prava stvar", rekao je Lee.

Neće se Kevin Lee buniti ni na ovakav rasplet. Dapače!

A u drugoj glavnoj borbi vidjet ćete najdominantnijeg borca današnjice: čudesnog Demetriousa Johnsona, pod nadimkom "Moćni miš", nepobjedivog prvaka u kategoriji do 57 kilograma. On je u posljednjoj borbi obranio titulu čak deseti put zaredom, i potvrdio mjesto među najvećim borcima svih vremena.

"Učinio sam da navijači to prepoznaju! Georges St-Pierre, Anderson Silva... to su sve veliki prvaci. Ali ja sam najveći prvak koji je ikad ušao u oktogon! Pobijedio sam sve svoje protivnike. Nitko ne može kombinirati hrvanje, udarce i klinč, poput mene."

Njegov protivnik bit će mladi Amerikanac Ray Borg.

Borbe s glavnog programa možete pratiti UŽIVO na našem portalu GOL.hr u nedjelju od 4:00 ujutro, a istog dana u večernjem terminu od 22:00 snimku možete pogledati na Novoj TV.

UFC 216, glavne borbe večeri:

Tony Ferguson vs. Kevin Lee
Demetrious Johnson vs. Ray Borg
Derrick Lewis vs. Fabricio Werdum
Beneil Dariush vs. Evan Dunham

Uvodne borbe:

Tom Duquesnoy vs. Cody Stamann
Will Brooks vs. Nik Lentz
Bobby Green vs. Lando Vannata
Poliana Botelho vs. Pearl Gonzalez

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider