FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MARKETINŠKI ZANIMLJIV POTEZ

Fanovi na nogama: UFC u međusobnu borbu upario borkinje koje mnogi smatraju najljepšima u sportu

Tracy Cortez i Amanda Ribas odmjerit će snage krajem ove godine u Las Vegasu.

Tracy Cortez i Amanda Ribas (Foto: YouTube, UFC)

Otkako je UFC u svoj program uveo ženske borbe, mišljenja o istima većinom su podijeljena. Od onih koji to ne podržavaju zbog niže kvalitete samih izvedbi, sve do onih koji djevojke izuzetno cijene i prate, zbog vrlo često veće srčanosti koje pokažu u kavezu od svojih muških kolega.

Ipak, postoji i ona grupa fanova koja ne može ignorirati fizičku atraktivnost nekih borkinja pa ih tako počinju pratite, a mnoge od njih su na kraju na račun toga napravile karijere. U prvom planu se tu naravno misli na Paige VanZant.

Ovakve borbe nose posebnu pažnju

Nekad se takve borkinje upari u međusobnu borbu, što samo po sebi donosi dodatnu pažnju, a upravo je to UFC sad učinio, budući da će se jedna protiv druge boriti Tracy Cortez i Amanda Ribas.

28-godišnji Cortez (10-1, 5-0 UFC) mnogi smatraju ne samo najljepšom nego i najtalentiranijom borkinju u ovom trenutku na UFC rosteru. Ova djevojka meksičkih korijena inače je osvojila srce UFC zvijezde Briana Ortege, s kojim bi uskoro trebala pred oltar.

No, prije toga će pokušati lijepa Tracy pogurati još malo svoje reference prema samim vrhovima. Za sada u UFC-ovom Octagonu izgleda sjajno, upisala je samo pobjede, a to misli napraviti i u najtežoj borbi do sada.

Protiv sebe će imati vršnjakinju iz Brazila, Amandu Ribas (11-3, 5-2 UFC), djevojku koja je već došla do onih najvećih borbi, ali je na korak od napada na vrh zastala i sad je već krenula u novu misiju.

Ona bi vjerojatno trebala biti favoriti u ovoj borbi, kao što će biti mnogima koji su je vrlo rano zapazili, prije svega zbog jedne nevjerojatne osobnosti kakva ju krasi te posebno vrlo upečatljivog osmijeha. Osmijeha iza kojeg se krije itekako opaka borkinja.

Njihova borba održat će se 3. prosinca na Fight Night priredbi u Las Vegasu!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider