FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Koja ljubav

VIDEO Pogledajte emotivni susret Cro Copa i psa nakon osam mjeseci: ''Vidjela me samo taj put''

Mirko Filipović poznat je kao veliki prijatelj životinja, naročito pasa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legenda borilačkog sporta, Mirko Filipović objavio je emotivnu snimku susreta s rotvajlericom koju je prije osam mjeseci iz jednog azila u Čakovcu doveo svojem prijatelju u Požegu.

Ne samo da ga je prepoznala nego mu se jako razveselila, iako ju je samo tada vidio. No psi pamte dobro, pa dobrim i vraćaju.

Prenosimo Cro Copovu objavu na društvenim mrežama:

"Jučer sam u Požegi nakon osam mjeseci ponovo vidio rotvajlericu koju je udomio moj frend Mario, a koju sam ja preuzeo u azilu u Čakovcu i odvezao ju u njen novi dom gdje živi onako kako bi trebao živjeti svaki kućni ljubimac. Mene je vidjela samo taj put prije osam mjeseci kad sam došao po nju i odvezao ju u Požegu. U Čakovcu sam se malo igrao s njom i pomazio ju i stavio u auto i odvezao ju u novi dom! Mario je presretan s njom, pas je zaista poseban. Odličan čuvar, ali i prava maza. Rezervirana prema ljudima koje ne pozna i ako netko dođe u kuću ona sa svog ležaja sve tiho promatra i ne reagira'', stoji u objavi Mirka, koji je dodao:

"Nisam znao hoće li me prepoznati i kako će reagirati kad uđem u dnevni boravak kod Marija a i Mario je bio znatiželjan jer ona izbjegava fizički kontakt sa svima osim sa Marijom i njegovom majkom s kojima živi! Snimio sam nas ponovni susret i snimak govori sam za sebe! To divno stvorenje nije zaboravilo sto sam učinio za nju i da sam ju doveo u dom kakav svaki pas zaslužuje i da je život na lancu od metra za nju sada prošlost. Da barem mi ljudi imamo srce i dobrotu pasa."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider