FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Možda već u prosincu?

Eddie Hearn najavio mogući meč Hrgović - Joshua, ali i poručio: ''Bio je loš, Zhang je bio dobar''

Filip Hrgović i Anhony Joshua u ringu? Nije nemoguće.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon novog poraza od sjajnog Ukrajinca Oleksandra Usika, Anthony Joshua je na duže vrijeme ostao bez vlasništva nad pojasevima svjetskog prvaka. Što sad slijedi Britancu koji je punio Wembley otkrio je njegov promotor i jedan od najmoćnijih ljudi svjetskog boksa, Eddie Hearn.

On je najavio ponovno uzdizanje Joshue češćim borbama, ali ne protiv protivnika koji će neće imati šanse protiv Joshue. Naprotiv, Hearn je kao moguće protivnike najavio Dilliana Whytea, Filipa Hrgovića, Zhileija Zhanga i Otta Wallina.

I Hrgović želi Joshuu

Meč s Joshuom je ono što bi htio i naš Filip Hrgović koji je nedavno pobjedom protiv Kineza Zhanga stigao do službene pozicije izazivača svjetskog IBF prvaka. Ukoliko do meča dođe, neće se raditi o ovom za pojas kojeg još uvijek drži Usik.

Meč je to koji bi Hrgi donio ogroman novac, najveći koji je dosad zaradio u karijeri i zato nitko ne bi odbio ovakvu ponudu.

Dodatan motiv u ovom meču Filip bi sigurno imao i zbog stavova mnogih u boksačkom svijetu kojeg dijeli i Hearn, a to je da protiv Zhanga nije pružio najbolju predstavu te da je Kinez trebao dobiti makar neriješen ishod.

''Dillian Whyte nije borac za meč u prosincu, ali je sigurno kandidat za proljeće ili ljeto. To je borba za stadione'', poručio je Hearn.

Mala kritika Hrgi

''Imate Hrgovića koji je sad pobijedio. Mislim da je pružio slabu predstavu. Zhilei Zhang je izgledao dobro. Otto Wallin je imao neizvjesnu borbu s Tysonom Furyjem'', nabrajao je Hearn.

Čelni čovjek Matchroom Boxinga je potom najavio više akcije u sljedećem razdoblju.

''Boksači se moraju više boriti. Pričao sam s Dillianom, borio se u ožujku 2021., a onda tek u travnju 2022. godine. Joshuu koji se bori svaka tri mjeseca će biti teško pobijediti.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider