FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
rockhold i romero za pojas

Još samo dva dana do UFC spektakla: Mark Hunt ponovno u oktogonu!

Još je samo malo ostalo do nove UFC-ove priredbe na kojoj ćemo vidjeti nastupe legendarnih boraca poput Marka Hunta, Lukea Rockholda i Yoela Romera...

Mark Hunt (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Još dva dana ostala su do nove borilačke priredbe, UFC 221, uz prijenos na GOL.hr-u i Novoj TV. Opet ćemo gledati legendarnog Marka Hanta, a u glavnoj borbi večeri sudarit će se najbolji borci u srednjoj kategoriji: bivši prvak, Luke Rockhold, i bivši izazivač, Yoel Romero.

U glavnoj borbi večeri vidjet ćemo bivšeg prvaka, Lukea Rockholda, protiv Yoela Romera. Kubanac Romero u meč je ušao kao zamjena za bolesnog prvaka prvaka Roberta Whittakera, koji ima rijetki oblik virusa stafilokoka, koji mu ugrožava život...

"Uvijek morate biti spremni na životne izazove i životne promjene. Ja sam se jednostavno pripremio za ovo", rekao je Kubanac.

Romero je bivši vrhunski hrvač, osvajao je sve moguće svjetske i olimpijske medalje, ali strašno je opasan i kao udarač.

Međutim, Luke Rockhold zna kako se pobjeđuju najbolji. Uostalom, on je već bio prvak kada je nokautirao Chrisa Weidmana. Titulu je izgubio od Bispinga, a da bi je vratio, najprije mora pobijediti Romera.

"Iscijedit ću život iz njega. To će se dogoditi. Ja respektiram njegovu hrvačku vještinu. Možda je i najbolji hrvač koji je ikada došao u ovaj sport i jedan od najboljih hrvača u povijesti. Ali ne može se mjeriti sa mnom u borbi na tlu."

Osim toga, vidjet ćemo opet i legendarnog Marka Hunta. Vršnjak našeg Mirka Filipovića uskoro puni 44 godine, ali i dalje je jedan od najboljih. Ovaj put, borit će se protiv 17 godina mlađeg, Curtisa Blaydesa.

"Radujem se borbi u nedjelju. Radujem se i svom protivniku, Curtisu Bleydesu. On je na devetom mjestu ljestvice izazivača i to zasluženo", kazao je Hunt.

Pet sjajnih mečeva u glavnom programu. Izravan prijenos je na GOL.hr u nedjelju od četiri sata ujutro, a na Novoj TV istog dana u večernjim satima.

UFC 221, glavni program (UŽIVO na GOL.hr-u, nedjelja, 4:00)

Yoel Romero - Luke Rockhold (za privremeni naslov srednje kategorije)

Curtis Blaydes - Mark Hunt

Cyril Asker - Tai Tuivasa

Li Jingliang - Jake Matthews

Tyson Pedro - Saparbek Safarov
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider