FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Novi UFC-ov spektakl

Poirier najavio spektakularnu borbu s Diazom, odmah je stigao brutalan odgovor

Dustin Poirier najavio je UFC borbu s Nateom Diazom unutar sljedećih 40 dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je prije samo mjesec dana ostao kratkih rukava u borbi za pojas lake kategorije, Dustin Poirier najavio je novu borbu unutar 40 dana, i to protiv Natea Diaza na sljedećoj UFC-ovoj priredbi.

Prilikom gostovanja u podcastu kod Teddyja Atlasa objasnio je o čemu se točno radi.

"Dobio sam telefonski poziv prije par dana. Radi se o borbi na "short notice". Ne volim to raditi, ali vidjet ćemo. Ne smijem puno toga reći jer ugovor još uvijek nije potpisan, ali vjerojatno ću prihvatiti tu ponudu. Radi se o uzbudljivoj borbi, a protivnik je Nate Diaz", rekao je Poirier pa dodao kako ne smije otkriti o kojoj se datumu ili priredbi radi.

Tek je potvrdio da će borba biti unutar sljedećih 40 dana, što znači da bi to moglo biti na priredbi u Anaheimu, 22. siječnja ili na priredbi u Texasu koja je na rasporedu 2. veljače.

gol expired Babić napušta tešku kategoriju i šalje poruku Hrgoviću: "Samo me dvojica mogu vratiti – Sir Allen i Kocka" divider

Dakako, nismo dugo trebali čekati na Diazov odgovor koji se oglasio na svom Twitter profilu.

"Upravo sam razgovarao s UFC-om o borbi protiv Poiriera. Želim se boriti što je prije moguće, ali oni kažu da je Porier s**nje, da ne žele tu borbu. Dustin, žao mi je, s**nje si. Nadam se da ćemo se boriti što prije, idemo to odraditi.

PS, Olivera i ti si s**nje", napisao je Diaz.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider