FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SVI ČEKAJU TU BORBU

Drobac o ozljedi Rica Verhoevena: "Nije baš često da se netko ozlijedi na zagrijavanju"

Cijelu prošlu godinu očekivali smo vijesti o napadu Antonija Plazibata na titulu Gloryjevog prvaka teške kategorije.

Borba između Rica Verhoevena i Antonija Plazibata za titulu Gloryjevog prvaka teške kategorije napokon je potvrđena. Plazibat će postati drugi Hrvat koji će pokušati detronizirati Nizozemca, nakon što to dva puta nije uspjelo Mladenu Brestovcu.

Jamahal Hill VIDEO Pobijedio Stošića na startu karijere u UFC-u, a sad je poslao legendu u mirovinu i postao prvak poluteške divider

Ipak, ona se neće održati u ožujku, kao što je prvobitno najavljeno. Razlog toga je ozljeda Verhoevena, a ona će sve odgoditi najranije za kraj ljeta ili početak jeseni ove godine.

"Sve očito dođe na naplatu"

Tu činjenicu prokomentirali su u Lucky Punchu, gdje je svoje mišljenje posebno istaknuo trener u zagrebačkom American Top Teamu, Saša Drobac.

Stipe Miočić Stipe Miočić otkrio kako ga je UFC odbacio: "Ponudili su Jonesa u ožujku i prihvatio sam!" divider

"Sve očito dođe na naplatu. Kaže da se ozlijedio na treningu pri zagrijavanju, što nije baš često. Ali, eto, i to se dogodilo. Malo je odgođena borba i pitanje je koliko će trajati oporavak. Žao mi je što je došlo do ozljede jer svi čekaju tu borbu. Plazibat je marketinški digao Glory i mislim da u cijelom Gloryju nitko ne radi kao on. Uz Harija i Verhoevena svakako ima najviše pratitelja te fanove", rekao je Drobac.

O čemu se još govorili u prvoj ovogodišnjoj, a ukupno 19. epizodi Lucky Puncha, pogledajte ispod teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider