FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sve je spremno za spektakl

Dos Santos i Ngannou prošli vagu, djevojke se "pogrebale", White ih morao smirivati

Sve je spremno za novi UFC spektakl - UFC Fight Night iz Minneapolisa.

Djevojke odradile \"zagrijavanje\" prije oktogona (Screenshot)

U noći sa subote na nedjelju, 30. lipnja, ljubitelji borilačkih sportova moći će pratiti prijenos UFC Fight Nighta iz Minneapolisa u američkoj državi Minnesoti. 

Spektakularni okršaji prenosit će se uživo na portalu GOL.hr s početkom u 3 sata ujutro, dok će snimka biti prikazana u nedjelju u ponoć na programu Nove TV. Kroz borbe će gledatelje voditi komentatori Stipe Sladoljev i Igor Pokrajac.

U UFC-u mogu zadovoljno trljati ruke, jer nije bilo nikakvih problema na vaganju, odnosno svi su borbi zadovoljili traženu težinu za izlazak u oktogon.

U glavnoj borbi večeri pratit ćemo obračun dva pretendenta na titulu prvaka teške divizije. Kamerunac Francis Ngannou je ponovno izgledao impresivno i na vagu je stao sa 115.6 kilograma.

Bivši prvak Junior Dos Santos je bio nešto lakši i ovaj put je težio oko 113 kilograma. Samo sučeljavanja na pozornici dvije glavne zvijezde je prošlo vrlo mirno.

No, zato su se "pogrebale" djevojke koje će doduše nastupiti u uvodnom dijelu programa, koji nažalost nije u prijenosu. Brazilka Amanda Ribas i Amerikanka Emily Whitmire pokušale su neke "račune" riješiti na pozornici nakon ceremonijalnog vaganja, međutim u tome ih je spriječio predsjednik UFC-a Dana White.

Sva događanja s vaganja pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider