FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
15. pobjeda nokautom

Urnebesni gaf "Crne zvijeri" u prijenosu uživo: Komentator nije mogao da ne prasne u smijeh

Derrick Lewis stigao je do 15. pobjede nokautom u karijeri, što ga je svrstalo na sami vrh ljestvice teškaša po broju pobjeda ostvarenih nokautom.

Paul Felder i Derrick Lewis (Foto: Screenshot)

U Las Vegasu je održan posljednji UFC-ov event prije onog koji hrvatski fanovi MMA-a najviše očekuju: okršaj Stipe Miočića i Daniela Cormiera. U UFC-evom APEX centru održan je Fight Night koji su predvodili Derrick Lewis i Aleksej Olejnik.

"Crna zvijer", kako glasi Lewisov nadimak, je slavila tehničkim nokautom u 2. rundi, a potom je imala urnebesni trenutak koji je obišao svijet u intervjuu nakon meča.

S njim je putem video veze razgovarao Paul Felder, no prije nego je Lewis shvatio da je intervju započeo, on je kolegi iz svog tima poručio.

Manuel Neuer Njemački mediji ponovno razapeli Neuera zbog pjevanja Thompsonove pjesme, a on im hladno spustio

"Čovječe, moram se ići posr...", izustio je Lewis, a Felder pritom "umro" od smijeha.

Stručni komentator je taman završavao pitanje, točnije konstataciju da Derrick Lewis ima najviše nokauta u povijesti teške kategorije, no taman što je to izustio Lewis je izgovorio još jednu u nizu svojih legendarnih rečenica po kojima ćemo ga pamtiti.

Podsjetimo, on je nakon jedne od najvećih pobjeda u svojoj karijeri u intevjuu u oktogonu izjavio da mu "gore testisi".

Derrick Lewis je još jednom dokazao da su njegovi intervjui ponekad daleko zanimljiviji od izvedbi u oktogonu.

Robert Lewandowski Lewandowski igra čudesnu sezonu u Ligi prvaka, a to dokazuju nestvarne brojke s kojima je pomeo konkurenciju

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati