FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sretno!

Delija protiv Fedorova učenika kreće u lov na milijun dolara: Vaga odrađena, Ante na impozantnih 110 kg

Ante Delija u noći s četvrtka na petak ulazi u PFL-ov oktogon protiv Valentina Moldavskog.

Ante Delija (Foto: PFL/Youtube)

Ponajbolji hrvatski MMA borac Ante Delija spreman je za svoj povratak u oktogon nakon 10 mjeseci izbivanja zbog ozljeda. Počinje nova PFL-ova sezona, čiji pobjednik nosi milijun dolara, a prvi je protivnik našeg teškaša učenik Fedora Emilianenka – Valentin Moldavsky.

Marijan Kustić HNS oštro osudio nerede i poručio: ''Nadamo se da će svaki izgrednik odgovarati pred zakonom'' divider

Radi se o 32-godišnjem Rusu koji je dosad nastupao pod okriljem Bellatora, čiji je bio privremeni prvak 2021. godine. 185 centimetara visok Moldavsky u karijeri ima 12 pobjeda i tri poraza, a zanimljivo da mu je prvi poraz nanio Amir Aliakbari.

Iranac je na Staru godinu 2016. godine u polufinalu Rizinova turnira svladao Rusa, ali u finalu ga je zaustavio Delijin mentor i naša borilačka legenda Mirko Filipović.

Prije meča odrađeno je vaganje za PFL-ovu priredbu koja se održava u San Antoniju. Dok je za lakše kategorije bilo poteškoća sa skidanjem kilograma, naš Ante Delija bez brige je stao na vagu koja je pokazala impozantnih 110,6 kilograma. Rus je bio tek tri kilograma lakši.

Rokas Pukštas na pomoćnom terenu Poljuda VIDEO Pogledajte što Hajdukov dragulj radi sat vremena nakon poraza od Dinama divider

Podsjetimo, dubrovački borac osvojio je turnir 2022. godine i uprihodio milijun dolara, a prošle sezone nije imao sreće sa zdravljem i odradio je tek jedan meč u lipnju protiv Greenea, kojeg je svladao jednoglasnom sudačkom odlukom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider