FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"ponuda ne nedostaje"

Ponajveća regionalna MMA zvijezda nije više član UFC-a: Presudio mu treći uzastopni poraz

Darko Stošić nije više član najelitnije MMA organizacije - UFC-a.

Darko Stošić nakon poraza (Screenshot)

Kako doznaje i prenosi Fight Site srbijanski borac Darko Stošić nije više član najelitnije MMA organizacije - UFC-a. Stošiću nije produljen ugovor nakon što je pretrpio treći uzastopni poraz, tako da će karijeru nastaviti u nekoj drugoj organizaciji.

UFC: Junior dos Santos - Curtis Blaydes VIDEO Curtis Blaydes nokautirao legendarnog Juniora Dos Santosa, a onda prozvao našeg Stipu Miočića divider

Fightsite.hr prenosi da "interesa velikih promocija za ovog bivšeg FFC prvaka u teškoj kategoriji ne nedostaje". Navodno su za njegov potpis zainteresirani KSW i PFL, a spominje se i Bellator, druga po popularnosti organizacija na svijetu.

Podsjetimo, Stošić je u debiju u UFC-u upisao pobjedu protiv Jeremyja Kimballa, da bi potom upisao tri poraza sudačkom odlukom, prva tri na taj način u svojoj karijeri, u kojoj je do ulaska u UFC imao samo jedan poraz uz 12 pobjeda.

Darko Stošić nakon poraza (Screenshot) Stošićev izgubljeni meč zbog tri udarca u međunožje postao hit na društvenim mrežama divider

Prošlog ljeta Stošić je na nekoliko dana postao hit na društvenim mrežama nakon meča protiv Kennedyja Nzechukwua. Podsjetimo, izgubio je čak dva boda tijekom borbe, jer je u drugoj i trećoj rundi čak tri puta udario suparnika u međunožje.

Stošić je isto tako bivši član Cro Copovog tima, u kojem je izborio ulazak u UFC, ali je uoči posljednjeg meča odlučio krenuti dalje i pripreme odraditi u Denveru, u Elevation Fight timu, čiji je član i teškaška zvijezda Curtis Blaydes.

gol expired Veliki šok na treningu Bayerna: Teška ozljeda Ivana Perišića divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider