FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Puno reakcija

White smatra da je UFC trebao dobiti novog prvaka: ''Totalni kaos, pa djeca me teroriziraju da je namješteno''

Predsjednik UFC-a Dana White mišljenja je kako smo trebali dobiti novog prvaka u poluteškoj kategoriji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Jon Jones 14. obranio titulu prvaka jednoglasnom sudačkom odlukom, puno reakcija izazvalo je bodovanje glavnog meča na UFC 247 priredbi. Naime, trojica sudaca procijenila su kako je Jones bio bolji od svog izazivača (48-47, 48-47 i 49-46), ali puno je i onih koji se s njima ne slažu.

Jedan od onih koji se ne slaže sa sudačkom odlukom je i Dana White, koji smatra da smo u Houstonu trebali dobiti novog prvaka poluteške kategorije.

"Bodovanje je bilo u totalnom kaosu. Na ulasku u posljednju rundu imao sam 3-1 za Dominicka. Pa čak me i vlastita djeca teroriziraju da se radi o namještenom meču. ''Tata, pa kako se ovo dogodilo? Reyes je pobijedio'', govore mi. Ali popis se nastavlja i mnogi mi se javljaju. No nije sad neka situacija gdje se naveliko govori o krađi ili čemu god. Ima svakakvih mišljenja. Ali u konačnici, koga briga? Mi nismo suci, a na njima je da donesu odluku", rekao je White na press konferenciji.

gol expired Reyes nezadovoljan odlukom sudaca: ''Dobio sam prve tri runde i dokazao da sam prava stvar'' divider

"Neki su imali 2-2 prije pete runde, a bivši ''matchmaker'' Joe Silva je borbu presudio kao neodlučenu", dodao je White u razgovoru za ESPN.

Reyes je do ovog dvoboja u čak devet od 13 svojih profesionalnih mečeva zaustavljao suparnike u prvoj rundi, a predsjednik UFC-a ne sumnja da je zaslužio novu priliku protiv Jonesa.

"Reyes bi nokautirao sve svoje prijašnje protivnike s udarcima koji su pogodili Jonesa. Zaslužuje li revanš? Da, ali vidjet ćemo što će se dogoditi", zaključio je White.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider