FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
amerikanci vjeruju da blefira

Predsjednik UFC-a reagirao na McGregorovo umirovljenje: "Bilo ga je zabavno gledati"

Predsjednik UFC-a Dana White prvi je reagirao na umirovljenje Conora McGregora.

Dana White i Conor McGregor (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Conor McGregor (30) šokirao je MMA svijet objavom da odlazi u mirovinu. Prvi koji se službeno oglasio po tom pitanju je njegov sada već bivši šef Dana White, što je jasan znak da je puklo u pregovorima između njega i Irca, koji je vjerojatno za svoj novi ulazak u oktogon tražio svoj dio prava u vlasništvu UFC-a.

McGregor je očito dobio odbijenicu, te je vrlo vjerojatno zato obznanio da se se povlači iz isključivo MMA svijeta. Nije napisao da se povlači iz borilačkog svijeta, što ostavlja mogućnost za nastavak njegove karijere u boksu.

Bilo kako bilo, White se oglasio službenim priopćenjem medijima u SAD-u.

McGregor izveo još jednu ludost za kraj: Šokirao svijet odlaskom u mirovinu! Conor McGregor (Foto: AFP) Conor McGregor (Foto: AFP) Conor McGregor (Foto: AFP) +2 Conor McGregor (Foto: AFP)

"Ima dovoljno novaca za otići u mirovinu. Uz to njegov viski "ubija" na tržištu. Sve to ima smisla. Da sam na njegovom mjestu i ja bih se povukao. Povlači se iz borbe, ne i posla", napisao je White i nastavio.

"Bilo ga je zabavno gledati! Ostvario je nevjerojatne stvari u ovom sportu. Sretan sam zbog njega i raduje me što ću ga gledati uspješnog i izvan oktogona", napisao je White.

Američki se mediji, poput nas, pitaju je li prvi april došao tjedan dana prerano, odnosno je li sve ovo novi blef McGregora. Istu je stvar napravio i 2016. godine, pa se svejedno vratio nakon toga i odradio još tri borbe u UFC-u i boksački meč s Mayweatherom koji mu je donio zaradu od preko 100 milijuna dolara.

Zanimljivo, 2016. godine se također povukao nakon poraza u oktogonu. Tada je to bilo protiv Natea Diaza, nakon čega je McGregor odmah tražio revanš. White mu je tada navodno radio probleme, pa je Irac izazvao reakciju svojom objavom da ide u mirovinu. Svega četiri mjeseca kasnije, dogodila se druga borba protiv Diaza...

Ronaldo ponovno "glumio" izbornika, pa poslao snažnu poruku navijačima Juventusa Cristiano Ronaldo ponovno u ulozi trenera (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Ozlijedio se Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +1 Ozlijedio se Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider