FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sretno stipe

Dana White otkrio kada će Miočić u oktogon, a kladionice mu ne daju ulogu favorita

Iako službeno nije objavljeno, praktički je sigurno da će to biti opet protiv Francisa Ngannoua.

Prošla su četiri i pol mjeseca od druge uzastopne pobjede Stipe Miočića protiv Daniela Cormiera i četvrte obrane titule prvaka teške kategorije.

"On je težak tip. Ja obično udaram češće, pokušavao sam više puta... On me uspio prvi srušiti, ali sam pronašao put nazad i nisam bio previše zabrinut. Mislim da je znao da će tražiti nevolju ako me pokuša srušiti opet'', rekao je Miočić.

gol expired Ekskluzivni intervju sa Slavenom Bilićem: "Dio mene je razočaran. Arsenal? Ne spadam u rang najboljih trenera" divider

Tako je Stipe govorio nakon ovog velikog trijumfa, a sada je Dana White otkrio kada će prvak ponovno u oktogon. Na proljeće, najvjerojatnije u travnju, a taj termin nalaže i sama logika jer UFC već ima dogovorene tri velike borbe. Ovoga mjeseca na UFC 257 očekuje nas okršaj McGregora i Poiriera. Veljača donosi borbu za naslov u velteru između Usmana i Burnsea, dok je za ožujak dogovoren poluteškaški obračun, također za naslov , između Jana Blahoviča i izazivača iz srednje Isreala Adesanye.

Dakle, u travnju bismo mogli dočekati Miočićev povratak u oktogon, a iako službeno nije objavljeno, praktički je sigurno da će to biti opet protiv Francisa Ngannoua.

"Osjećam se izvrsno, vrlo sam sretan i nadam se da će UFC shvatiti da odmah zaslužujem meč za titulu. Zaslužujem borbu s pobjednikom meča DC-a i Stipe Miočića'', rekao je Ngannou.

gol expired FIFA potvrdila novo pravilo oko zamjene igrača, testirat će se već u veljači divider

Bila bi to druga borba između ove dvojice boraca nakon što je u siječnju 2018. Stipe pobijedio uvjerljivo, jednoglasnom odlukom sudaca.

Ipak, kladionice i ovaj put favoriziraju Ngannoua: on ima najviše šansi završiti godinu kao prvak, s 15% više šansi ispred aktualnog prvaka. A zanimljivo, značajno je manja razlika u šansama između Miočića i Jona Jonesa, pa i nekog drugog nego li u usporedbi s Ngannouom.

No, Miočić je već mnogo puta pokazao da nepovjerenje kladionica i stručnjaka ne obeshrabruje. Dapače...i unatoč njima je stigao do statusa najboljeg teškaša u povijesti UFC-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider