FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
dvorana je erumpirala

Ponos Novog Zelanda bacio fanove u ekstazu: Koljeno za laku noć!

UFC Fight Night 110 na Novom Zelandu nije razočarao. Štoviše, ispunio je svaki dolar očekivanja koji su MMA fanovi platili da bi vidjeli šest borbi s glavnog programa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ponos Novog Zelanda kada je MMA u pitanju, Dan Hooker, obradovao je navijače u Aucklandu na UFC Fight Night 110 spektaklu! Hooker je sredinom druge runde koljnom brutalno nokautirao engleskog borca iz Sunderlanda Rossa Pearsona!

Nakon što je bodovno dobio prvu rundu, Hooker je bio pomalo uzdrman u drugoj nakon nekoliko eksplozivnih udaraca Pearsona. Međutim Englez je u svojoj želji da u potpunosti okrene borbu u svoju korist ipak malo pretjerao, a to je platio brutalnim nokautom.

Pearsonov pokušaj napada Hooker je dobro osjetio i kontrirao udarcem koljenom ravno u bradu. Englez je pao kao pokošen i jedan udarac na tlu bio je dovoljan da se sudac ubaci između njih dvojice i prekine borbu.

Bila je to 14. pobjeda Hookera u MMA-u, četvrta u UFC-u. Pearson je pak upisao četvrti uzastopni poraz u UFC-u, čime je njegova karijera u najjačoj MMA organizaciji završena.

Podsjetimo, u prve dvije borbe glavnog programa također smo vidjeli spektakularne završetke. Ben Nguyen iznenadio je Tima Elliota i ugušio ga nakon manje od minute borbe u prvoj rundi. U borbi nakon toga Moldavac Ion Cutelaba brutalno je nokautirao Brazilca Henriquea da Silvu nakon samo 21 sekundi prve runde.

U glavnoj borbi večeri 43-godišnji Mark Hunt slavio je protiv Derricka Lewisa tehničkim nokautom u 4. rundi. U drugoj po važnosti borbi eventa, Derek Brunson je brutalno nokautirao vremešnog Australca Dana Kellyja nakon svega 72 sekunde.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider