FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gušenje i nokaut u 1. rundi

Nitko se nije nadao ovako atraktivnom i ubojitom UFC Fight Nightu!

Navijači nisu mogli poželjeti bolji početak UFC Fight Nighta 110 u Aucklandu.

Spektakularno otvaranje UFC Fight Night 110 programa u Aucklandu na Novom Zelandu! Ljubitelji borilačkih sportova žude za završetcima borbi, a upravo su im to pružili borci u prva dva meča glavnog programa!

Ben Nguyen šokirao je Tima Elliota nakon manje od minute, točnije 49 sekundi, kada ga je gušenjem prisilio na tapkanje. Agresivno je krenuo jedan od najpodcjenjenijih boraca muha kategorije, uzeo je leđa neopreznom favoritu Elliotu, zavukao ruku pod vrat i natjerao ga na predaju.

Još manje je trebalo Moldavcu Ionu Cutelabi da slavi protiv Henriquea da Silve. Samo 21 sekunda bila je dovoljna za butalni "ground and pound" završetak, koji je Cutelaba poklonio MMA navijačima u Aucklandu. Brazilac nije znao što ga je snašlo nakon svega 10-ak sekundi kada su na njegovoj bradi odsjela dva lijeva krošea. Nakon što je pao na pod oktogona, Moldavac je imao lagan zadatak.

Obje borbe, odnosno pobjednici, kandidiraju za bonus večeri vrijedan 50 tisuća dolara!

U glavnoj borbi večeri Mark Hunt je pred svojim navijačima slavio protiv Derricka Lewisa tehničkim nokautom u 4. rundi. U drugoj po važnosti borbi eventa Derek Brunson brutalno je nokautirao Dana Kellyja već u prvoj rundi, nanijevši mu tek drugi poraz u UFC-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider