FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Dugoočekivani revanš

Croata ponovno svladao Vasu: "Vrijeđao sam ga od prve do zadnje minute. Preživio je debeli"

Francisco Barrio nema ništa protiv trećeg meča s Bakočevićem.

Francisco Croata Barrio (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Franciso Croata Barrio ponovno je svladao Vasu Bakočevića na FNC priredbi koja je održana u beogradskom Pioniru.

Bio je to dugo iščekivani revanš koji je privukao veliko zanimanje regionalne javnosti, a Barrio je srušio crnogorskog borca pa ga dokrajčio gušenjem za novu pobjedu.

"Četiri puta me udario glavom u glavu, a dvadeset puta me udario u međunožje. Znao sam da meč ide na moju stranu, to je to. Mogu ga tući koliko treba, ne može mi ništa, pokazao sam da sam bolji. Možemo odraditi i trilogiju, moram prehraniti obitelj", kazao je Barrio nakon meča.

Oni su svoj prvi okršaj imali u rujnu 2021., a Barrio je slavio gušenjem nakon točno jedne minute borbe, no svemu je prethodila Crnogorčeva ozljeda noge. 

Novak Đoković VIDEO Đoković se okrenuo prema publici pa pokazivao na međunožje: Ispisao novu poruku na ćirilici divider

Nakon meča oglasio se i Bakočević poslavši poruku svojim obožavateljima na Instagramu.

"Važno je da smo se dobro zabavili. Zamalo sam završio meč u drugoj rundi kad sam ga imao u nokdaunu, ali preživio je debeli, svaka čast. Ispričavam se svom timu jer sam ih izdao po tko zna koji put. Ništa nisam slušao, došao sam s namjerom da ugasim kao žarulju pa me ponijelo", poručio je crnogorski borac pa dodao:

"Svaka čast sucu što me nije diskvalificirao, nego mi je oduzeo bod, i to dva puta. Grizao sam, udarao glavom, udarao u genitalije koljenima i šakama, vrijeđao ga od prve do zadnje minute", rekao je pa zaključio:

"To sam i planirao".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider