FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
oduševio fanove

Cro Cop stigao u SAD, objavio posvetu prijatelju i postao "prvak New Yorka"

Cro Cop je sletio na američko tlo i ubrzo podijelio zanimljivu epizodu na društvenim mrežama.

Mirko Filipović (Foto: Mirko Filipović/Facebook) (Foto: Mirko Filipovi?/Facebook)

Mirko Filipović stigao je u SAD gdje ga u noći sa 16. na 17. veljače čeka veliki revanš protiv Roya Nelsona, koji je slavio u prvoj međusobnoj borbi 2011. godine.

Borbu ćete moći gledati UŽIVO na portalu GOL.hr od 4 sata ujutro, te istog dana u snimci na Novoj TV u večernjem terminu.

Cro Cop je na svom Facebooku podijelio prvu objavu nakon slijetanja u New York. Posvetio ju je prijatelju Tomislavu Dadidoviću s kojim je odigrao nekoliko partija šnapsa i – pobijedio.

''Kada netko spomene upornost i neslomljiv duh ja odmah pomislim na svog dragog prijatelja i svoju desnu ruku Tomislava Dadidovića zvanog Šokre. Po dolasku u New York igrali smo za prvaka sobe, ja pobijedio pa prvaka hodnika opet moja pobjeda, pa za prvaka hotela, prvaka Manhattna, prvaka Central parka, prvaka New Yorka i sve naravno pobjedim, i sad me opet molio da odigrano za prvaka istočne obale i OPET ga razvalim i veli idem zapalit jednu pa idemo razigrati za prvaka Bronxa! Šokre kralj'', napisao je Filipović.

Njegova objava izazvala je mnogo pozitivnih reakcija obožavatelja, a neki od njih iskoristili su priliku kako bi Mirku poželjeli sreću u borbi.

S Nelsonom će se boriti na Bellatoru 216. u Uncasvilleu, gradu u saveznoj državi Connecticut. Uoči polaska za SAD za Dnevnik Nove TV rekao je da je posebno motiviran za uzvratne borbe i da se dobro pripremio za Big Countryja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider