FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"dvije strane batine"

Cro Cop objavio urnebesni post nakon Lovrenovog posjeta: "Shvatio je da je lakše braniti vlastiti šesnaesterac nego vlastitu glavu"

Mirko Cro Cop Filipović imao je urnebesan komentar nakon što ga je u dvorani posjetio hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren posjetio je hrvatsku MMA legendu Mirka Filipovića u njegovoj dvorani i odradio s njim partiju nogometa te partiju hrvanja.

Kao što se moglo i očekivati Lovren i Mirkov sin Filip dominirali su u igri s loptom, dok je u kavezu Cro Cop ipak pokazao tko je glavna faca u gradu. Video koji je Lovren objavio komentirao je veliki broj hrvatskih reprezentativaca, a nedavno se na svom profilu na Facebooku oglasio i Cro Cop.

gol expired Potres počeo drmati tijekom poena: Sedmi tenisač svijeta izbezumljeno gledao što se događa divider

"Danas nam je je u posjet došao Dejan Lovren, naš nogometni reprezentativac, kojeg je moj sin Filip želio jako upoznati. Odigrali smo i jednu utakmicu na male golove te smo moj partner Zlatko i ja naravno izgubili od Dejana i Filipa. I shvatili smo da samo faulima možemo koliko toliko preživljavati protiv vrhunskog igrača kao što je Dejan Lovren koji nas je driblao kao klince od 5 godina.

Ali kako batina ima 2 kraja tako je i Dejan shvatio nakon što je izrazio želju da se malo pohrvamo u kavezu da je neusporedivo lakše braniti vlastiti šesnaesterac nego vlastitu glavu. Hvala Dejanu na posjeti i druženju te reprezentativnom dresu kojeg je potpisao i poklonio Filipu", napisao je Mirko.

U samo sat vremena nakon objave Mirkov je osvrt na druženje s Lovrenom sakupio pet tisuća lajkova.

gol expired Razilazi se stožer Vatrenih: Ivica Olić uskoro postaje trener ruskog velikana divider

Danas nam je je u posjet dosao Dejan Lovren,naš nogometni reprezentativac,kojeg je moj sin Filip zelio jako...

Objavljuje Mirko CroCop FilipovicSubota, 20. ožujka 2021.
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider