FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
mirko u kutu

Cro Cop na spektaklu u Areni: Podrška prvaku u obrani naslova

Mirko Filipović uveličat će najveću noć FFC organizacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dva velika borilačka događaja obilježit će posljednji mjesec u godini. Naravno, osim UFC evenata za hrvatske će navijače posebno biti datumi 17. i 29. prosinca. Prvo na red dolazi spektakl u zagrebačkoj Areni – ''FFC 27: Night of Champions'' na kojem ćemo vidjeti 10 borbi za pojas u MMA i kickboxing dijelu programa, a onda 29. prosinca u japanski ring u Saitami ulazi Mirko Filipović.

Hrvatska legenda još uvijek čeka koga će Rizin pronaći kao zamjenu za Wanderleija Silvu koji je naprasno otkazao borbu s Cro Copom.

No tko god to bude bio neće mu biti lako jer Mirko je u sjajnoj fizičkoj formi čemu svjedoče i videa s napornih treninga. Jedan od onih koji trenira s njim je i Darko Stošić, teškaški prvak FFC organizacije. Srpski borac bori se obranu pojasa protiv Nizozemca Diona Staringa kojem ga je i oteo na posljednjem FFC eventu u Linzu.

U glavnoj borbi spektakla u Areni u kutu Stošića bit će i Cro Cop. To je otkrio sam srpski borac koji se očito sprijateljio s Mirkom žestoko trenirajući posljednjih tjedana.

''Još jedna velika stvar je podrška od strane dvije legende Mirka Filipovića i Stipe Drviša. Dođite pogledati meč koji će obilježiti ovu godinu'', poručio je putem facebooka FFC teškaški prvak.

''FFC 27: Night of Champions'' na rasporedu je u subotu 17. prosinca od 20 sati, a ljubitelji MMA i kickboxinga imat će što vidjeti u Areni.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider