FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
novi spektakl u Japanu

Isklesani Mirko torzom i porukom najavio svoj veliki povratak

Mirko Filipović vraća se borbama u japanskoj organizaciji Rizin.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cro Cop više nije pod ugovorom s UFC-om i može se ponovo boriti. Naravno, ne u SAD-u zbog dvogodišnje suspenzije Američke anti-dopinške agencije koja je hrvatsku legendu suspendirala zbog priznanja uzimanja hormona rasta iako je drugi test pokazao kako Mirko nije bio pozitivan na to, u američkom sportu, nedopušteno sredstvo.

Zbog svega je krajem prošle godine Cro Cop najavio odlazak u mirovinu, ali nastavio je žestoko trenirati jer on jednostavno bez treninga ne može. I onda je stigla vijest kako se vraća, i to u japansku organizaciju Rizin koju je proslavio nedavno isprebijani 'ruski car' Fedor Emelianenko.

Rizin očito okuplja staru gardu jer osim Cro Copa već 25. rujna u Saitama areni bi trebao anstupiti i legendarni Wanderlei Silva koji je također imao problema u UFC-u s anti-dopinškom agencijom. Njih dvojica će imati automatski prolaz u sljedeći krug Rizinovog Grand Prixa koji će svoj vrhunac imati 29. i 31. prosinca.

''Saitama,Cro Cop is back!'', napisao je Mirko na svom Facebook profilu uz fotografiju na kojoj ne izgleda kao borilački veteran već kao netko tko je spreman za nove izazove.

Fanovi su, naravno, oduševljeni….
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider