FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nema prepreke

Mirko Filipović vraća se iz mirovine: 'Cro Cop' u Japanu!

Hrvatski borac Mirko Filipović vraća se iz mirovine i trebao bi nastupiti na Grand Prix eventu japanske promocije Rizin.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirko Filipović vraća se MMA borbama, i to u Japanu, na Grand Prix eventu japanske promocije Rizin, piše specijalizirani portal Fightsite.hr.

„Cro Cop“ se nalazi u Japanu, gdje je obznanjeno da će se boriti u toj zemlji. Osim „Cro Copa“, potvrđen je i povratak Wanderleia Silve. Grand Prix se održava na eventima 25. rujna, 29. prosinca i 31. prosinca, no Sherdog je Filipovića postavio na popis borbi eventa 25. rujna, što znači da bi Mirko mogao nastupiti i u jednoj borbi van turnira, koja bi predvodila taj prvi event.
Cro Cop i Silva su u različitim dijelovima ždrijeba, dok bi ostali borci trebali doći kao predstavnici raznih svjetskih MMA promocija, od kojih su najpoznatiji Bellator, britanska BAMMA, brazilski Jungle Fight i korejski ROAD FC.

Što se tiče dvogodišnje doping suspenzije te ugovora koji Filipović ima s UFC-om, ESPN je došao do informacije kako se suspenzija odnosi na borbe unutar UFC-a, a ne Rizinia. Isto tako, iz Rizina dolazi informacija kako je Filipović uspio doći do razrješenja od UFC ugovora te da mu zapravo ništa ne predstavlja prepreku pri nastupu u Japanu, piše Fightsite.hr.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider